Boavista

Lennämme myös ensi talvena rauhalliselle ja aurinkovarmalle Boavistan saarelle. Ihanien hiekkarantojen äärellä, heti Sal Rein kalastajakylän ulkopuolella sijaitsee Blue Village Riu Karamboa! Santa Monican pitkällä rannalla asut lähellä hiekkadyynejä.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Boavistalle meno n. 9 t 50 min. ja paluu 9 t 30 min (meno- ja paluulennolla välilasku Gran Canarialla)
Lentokenttäkuljetus: Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Näytä lisää

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Lentokentältä Blue Village Riu Karamboaan n. 10 min, Sal Rein ensimmäiseen hotelliin n. 20 min.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Boavista

 • Sal Rei
  Sal Rei
  Sal Rei

  Sal Rei

  Hiljainen, vain muutaman kadun käsittävä pieni kylä, jota leimaa kapverdeläinen arkipäivä. Rannalla, hieman kylän ulkopuolella, sijaitsee suosittu Blue Village Riu Karamboa, All Inclusive -palveluineen ja aktiviteetteineen kaiken ikäisille.

 • Santa Monica
  Santa Monica
  Santa Monica

  Santa Monica

  Kokonainen pieni lomakylä kilometrien pituisella rannalla uima-altaineen, spa-osastoineen, kuntosaleineen ja All Inclusive -palveluineen. Blue Star Riu Touareg sopii perheille, Touareg Couples aikuiseen makuun.

 • Espingueira
  Espingueira
  Espingueira

  Espingueira

  Rauhallisessa Espingueirassa sijaitsevaa hotelliamme kuvaavat hienostunut yksinkertaisuus, design ja luomuruoka. Yhdistelmäloma sisältää kolme päivää täällä ja neljä Sal Rein kalastajakylässä.