Boavista

Lennämme tilauslennolla rauhalliselle ja aurinkovarmalle Boavistan saarelle. Asu joko Sal Rein kalastajakylässä, Blue Village -lomakylässä hieman sen ulkopuolella tai saaren upeimmalla rannalla Santa Monicassa.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Boavistalle meno n. 9 t 50 min. ja paluu 9 t 30 min. (menolennolla välilasku Teneriffalla ja paluulennolla Gran Canarialla)
Lentokenttäkuljetus: Lentokentältä Blue Village Riu Karamboaan n. 10 min, Sal Rein ensimmäiseen hotelliin n. 20 min. Näytä lisää

Lentokentältä Blue Village Riu Karamboaan n. 10 min, Sal Rein ensimmäiseen hotelliin n. 20 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Mikäli olet varannut Blue Village Riu Karamboan, sisältyy kuljetus matkan hintaan. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Boavista

 • Sal Rei
  Sal Rei
  Sal Rei

  Sal Rei

  Rauhallinen mutta värikäs kylä rannikolla, josta löydät paikalliselämää, kalastajaveneitä ja viitisentoista ravintolaa. Rannalla, hieman kylän ulkopuolella, sijaitsee Blue Village -lomakylämme All Inclusive -palveluineen ja kaiken ikäisille soveltuvine aktiviteetteineen.

 • Santa Monica
  Santa Monica
  Santa Monica

  Santa Monica

  Asu saaren upeimmalla rannalla, lomakylässämme, jossa on sekä All Inclusive että uima-altaita, spa ja kuntosali. Valitse joko perheystävällinen Blue Star tai ilman lapsia matkustaville sopiva vaihtoehto.