Finnmatkojen Kap Verde

Kap Verde

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkovarma ilmasto ja tasokkaat lomahotellit sopivat sinulle, joka kaipaat rentouttavaa lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Salin ja Boavistan saarilla päiväsi kuluvat rauhallisen rantaelämän ja kala- ja äyriäispäivällisten merkeissä. Naapurisaarilla kohtaat vehreää vuoristoluontoa ja serpentiiniteitä, mikäli haluat kokea enemmän. Finnmatkojen valikoimassa on useita saaria ja rantoja, joilta löydät kaikkea hyvinvarustetuista lomakylistä persoonallisiin pikkuhotelleihin. Lue lisää

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkovarma ilmasto ja tasokkaat lomahotellit sopivat sinulle, joka kaipaat rentouttavaa lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Salin ja Boavistan saarilla päiväsi kuluvat rauhallisen rantaelämän ja kala- ja äyriäispäivällisten merkeissä. Naapurisaarilla kohtaat vehreää vuoristoluontoa ja serpentiiniteitä, mikäli haluat kokea enemmän. Finnmatkojen valikoimassa on useita saaria ja rantoja, joilta löydät kaikkea hyvinvarustetuista lomakylistä persoonallisiin pikkuhotelleihin.

Blue Village Riu Karamboa -hotellimme sijaitsee Boavistan saarella ja Blue Village Riu Funaná Salin saarella. Hotelleilla on suuret uima-altaat ja paljon muuta perheille. Hotelleissa toimii myös suosittu lastenkerhomme, Bamseklubi. Valikoimastamme löytyy myös esim. Pientä ja kodikasta- ja All Inclusive Beach -hotelleja.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kap Verde

 • Boavista
  Boavista
  Boavista

  Boavista

  Lennämme myös ensi talvena rauhalliselle ja aurinkovarmalle Boavistan saarelle. Ihanien hiekkarantojen äärellä, heti Sal Rein kalastajakylän ulkopuolella sijaitsee Blue Village Riu Karamboa! Santa Monican pitkällä rannalla asut lähellä hiekkadyynejä.

 • Sal
  Sal
  Sal

  Sal

  Tällä saarella alkoi Kap Verden matkailu, ja täällä sijaitsee myös maan kehittynein rantakohde Santa Maria. Valikoimassamme on sekä perheille että pareille suunnattuja viehättäviä hotelleja.

 • Kap Verden yhdistelmälomat
  Kap Verden yhdistelmälomat
  Kap Verden yhdistelmälomat

  Kap Verden yhdistelmälomat

  Tutustu moniin eri vaihtoehtoihin, joilla voit yhdistää rentouttavan rantaloman naapurisaariin, kuten Sao Vicente, Santo Antao ja Santiago, sekä unohtumattomaan Senegalin pieneen kiertomatkaan.