Finnmatkojen Villa Belvedere FFFF
Pientä & kodikasta

Villa Belvedere FFFF

Uima-allas vehreässä puutarhassa

Hinta alk.
835 e 945 e
23.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Villa Belvedere sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, korkealla paikalla Taorminassa. Perheen yllläpitämää hotellia ympäröi vehmas kasvillisuus pinjapuineen ja palmuineen. Portaita pitkin pääset hotellin puutarhaan, jossa uima-allas ja näköalan Naxoksenlahdelle tarjoava aurinkoterassi sijaitsevat.  Näytä lisää
Hinta alk.
835 e 945 e
23.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Villa Belvedere sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, korkealla paikalla Taorminassa. Perheen yllläpitämää hotellia ympäröi vehmas kasvillisuus pinjapuineen ja palmuineen. Portaita pitkin pääset hotellin puutarhaan, jossa uima-allas ja näköalan Naxoksenlahdelle tarjoava aurinkoterassi sijaitsevat. 

Puutarhassa kasvaa sitruuna- ja appelsiinipuita ja siellä sijaitsevan allasalueen snackbaarissa voit istahtaa nauttimaan kupillisen vahvaa espressoa tai tilata jotakin syötävää.

Lähellä Taorminan paikalliselämää
Jos kaipaat lisää elämänmenoa ympärillesi, kävelet Taorminan kujille noin 10 minuutissa. Taorminan Corso Umberto -pääkadulla on kauppoja ja ravintoloita. Ja kun haluat hieman lepuuttaa jalkojasi voit istahtaa terassille tai kahvilaan, joita löydät kujilta ja torilta.

Italialaista charmia
Villa Belvederen huoneet ovat tyyliltään vanhahtavia, ja niistä on rajoitettu tai esteetön merinäköala.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamukahvi.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 4 km
Keskustaan 500 m
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari Ei / On