Finnmatkojen Villa Belvedere FFFF
Rauhallinen keidas

Villa Belvedere FFFF

Uima-allas vehreässä puutarhassa

Villa Belvedere sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, korkealla paikalla Taorminassa. Hotelli on perheen omistuksessa ja sitä ympäröi vehmas kasvillisuus pinjapuineen ja palmuineen. Portaita pitkin pääset hotellin puutarhaan, jossa uima-allas ja aurinkoterassi sijaitsevat. Terassilta voit nauttia Naxoksenlahdelle avautuvasta näköalasta. Näytä lisää

Villa Belvedere sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, korkealla paikalla Taorminassa. Hotelli on perheen omistuksessa ja sitä ympäröi vehmas kasvillisuus pinjapuineen ja palmuineen. Portaita pitkin pääset hotellin puutarhaan, jossa uima-allas ja aurinkoterassi sijaitsevat. Terassilta voit nauttia Naxoksenlahdelle avautuvasta näköalasta.

Puutarhassa kasvaa sitruuna- ja appelsiinipuita ja allasalueen snackbaarissa voit istahtaa nauttimaan kupillisen vahvaa espressoa tai tilata jotakin syötävää.

Lähellä Taorminan paikalliselämää
Jos kaipaat lisää elämänmenoa ympärillesi, kävelet Taorminan kujille noin 10 minuutissa.

Taorminan Corso Umberto -pääkadulta löytyy ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Ja kun haluat hieman lepuuttaa jalkojasi voit istahtaa terassille tai kahvilaan, joita löydät kujilta ja torilta.

Italialaista charmia
Villa Belvederen huoneet ovat tyyliltään vanhahtavia, ja niistä on rajoitettu tai esteetön merinäköala.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamukahvi.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 4 km
Keskustaan 500 m
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari Ei / On