Finnmatkojen Taormina
S?k pris och boka resa

Taormina

Jos etsit romanttista ja viihtyisää tunnelmaa on Taormina oikea paikka. Pieni kaupunki autottomine kujineen ja kulttuurihistoriallisine nähtävyyksineen sijaitsee ylhäällä kalliolla Naxoksen lahden yläpuolella. Majoitusvaihtoehtoja löydät esimerkiksi Uniikki hotelli-, De Luxe- ja Rauhallinen keidas -valikoimista. Lue lisää

Jos etsit romanttista ja viihtyisää tunnelmaa on Taormina oikea paikka. Pieni kaupunki autottomine kujineen ja kulttuurihistoriallisine nähtävyyksineen sijaitsee ylhäällä kalliolla Naxoksen lahden yläpuolella. Majoitusvaihtoehtoja löydät esimerkiksi Uniikki hotelli-, De Luxe- ja Rauhallinen keidas -valikoimista.

Antiikkisten kaupunginporttien välillä voit kuljeskella renessanssiaukioiden, markkinakojujen ja pienten suihkulähteiden lomassa. Pääkatu Corso Umbertolla on muotiliikkeitä, jäätelöbaareja ja taidegallerioita. Hyvin säilyneellä kreikkalaisella teatterilla (n. 200-luvulta eaa) järjestetään usein konsertteja auringonlaskun aikaan. Piazza IX Aprilen aukiolla voit nautiskella laajasta näkymästä merelle, kurkistaa tunnelmalliseen San Giuseppen kirkkoon ja istahtaa espressolle Café Mocamboon.

Ihanatunnelmaisia ravintoloita

Corso Umberton lähikujilla on pikku ravintoloita, joissa on pöytiä sisällä ja ulkona. Pellavaliinoin ja lyhdyin koristellut ravintolat tarjoavat huolella valmistettua sisilialaista ruokaa ja tulivuori Etnan rinteillä kypsyneitä viinejä. Voisiko romanttisempaa enää olla?

Köysiradalla alas uimarannalle

Kun mielesi tekee uimaan, pääset köysiradalla noin viidessä minuutissa alas rantaan. Valittavana on tyylikkäitä lido-uimaloita tai pikkukiviranta lahdelmassa pienen Isola Bella -saaren edustalla.

Valikoidut hotellimme

  • Tyylikäs hotelli Monte Tauro Taorminan kallion laidalla
  • San Domenico De Luxe -luokasta
  • Ariston upea näkäöala allasalueelta
  • Villa Diodoro, Villa Belvedere ja Excelsior Palace, rauhallisia keitaita

Häät Taorminassa!
Mikä olisi romanttisempaa kuin häät Taorminassa? Yhteistyössä Finnmatkojen hääsuunnittelijan kanssa suunnittelette kaiken alkaen vihkimisestä 1400-luvun palatsissa aina kukkiin, musiikkiin, kuljetuksiin, kampaajaan, manikyyriin, valokuvaukseen ja hääillalliseen saakka. Lue lisää häistä Taorminassa

Mielenkiintoisia retkiä

  • Puolipäiväretki Pikku Sisilia vie sinut naapurikylä Taorminaan, Forza d’Agroon ja Castelmolaan.
  • Euroopan korkein toimiva tulivuori Etna
  • Tulivuorisaari Stromboli

 

Yhdistä Sisilian matkaasi TEMA-matka
Kun haluat nähdä ja kokea enemmän Sisiliaa, kannattaa vilkaista TEMAn kiertomatkoja, jotka kaikki ovat yhdistettävissä viikon rantalomaan jossain Finnmatkojen lomakohteessa.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Sisiliaan n. 4 t 10 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus hotellille Kuljetus Catanian lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Taorminassa kestää n. 60 min.  Näytä lisää

Varaa bussikuljetus hotellille 
Kuljetus Catanian lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Taorminassa kestää n. 60 min. 

Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin. 

 

Sulje

Suosituimmat hotellit