Taormina

Jos etsit romanttista ja viihtyisää tunnelmaa on Taormina oikea paikka. Pieni kaupunki autottomine kujineen ja kulttuurihistoriallisine nähtävyyksineen sijaitsee ylhäällä kalliolla Naxoksen lahden yläpuolella. Majoitusvaihtoehtoja löydät esimerkiksi Uniikki hotelli-, De Luxe- ja Rauhallinen keidas-valikoimista. Lue lisää

Jos etsit romanttista ja viihtyisää tunnelmaa on Taormina oikea paikka. Pieni kaupunki autottomine kujineen ja kulttuurihistoriallisine nähtävyyksineen sijaitsee ylhäällä kalliolla Naxoksen lahden yläpuolella. Majoitusvaihtoehtoja löydät esimerkiksi Uniikki hotelli-, De Luxe- ja Rauhallinen keidas-valikoimista.

Antiikkisten kaupunginporttien välillä voit kuljeskella renessanssiaukioiden, markkinakojujen ja pienten suihkulähteiden lomassa. Pääkatu Corso Umbertolla on muotiliikkeitä, jäätelöbaareja ja taidegallerioita. Hyvin säilyneellä kreikkalaisella teatterilla (n. 200-luvulta eaa) järjestetään usein konsertteja auringonlaskun aikaan. Piazza IX Aprilen aukiolla voit nautiskella laajasta näkymästä merelle, kurkistaa tunnelmalliseen San Giuseppen kirkkoon ja istahtaa espressolle Café Mocamboon.

Ihanatunnelmaisia ravintoloita

Corso Umberton lähikujilla on pikku ravintoloita, joissa on pöytiä sisällä ja ulkona. Pellavaliinoin ja lyhdyin koristellut ravintolat tarjoavat huolella valmistettua sisilialaista ruokaa ja tulivuori Etnan rinteillä kypsyneitä viinejä. Voisiko romanttisempaa enää olla?

Köysiradalla alas uimarannalle

Kun mielesi tekee uimaan, pääset köysiradalla noin viidessä minuutissa alas rantaan. Valittavana on tyylikkäitä lido-uimaloita tai pikkukiviranta lahdelmassa pienen Isola Bella -saaren edustalla.


Valikoidut hotellimme
  • Tyylikäs hotelli Monte Tauro Taorminan kallion laidalla
  • San Domenico De Luxe -luokasta
  • Sabbie d'Oro parhaalla paikalla lähellä ravintolakatua
  • Villa Diodoro, Via Belvedere ja Excelsior Palace, rauhallisia keitaita

Häät Taorminassa!
Mikä olisi romanttisempaa kuin häät Taorminassa? Yhteistyössä Finnmatkojen hääsuunnittelijan kanssa suunnittelette kaiken alkaen vihkimisestä 1400-luvun palatsissa aina kukkiin, musiikkiin, kuljetuksiin, kampaajaan, manikyyriin, valokuvaukseen ja hääillalliseen saakka. Lue lisää häistä Taorminassa


Mielenkiintoisia retkiä
  • Puolipäiväretki Pikku Sisilia vie sinut naapurikylä Taorminaan, Forza d’Agroon ja Castelmolaan.
  • Euroopan korkein toimiva tulivuori Etna
  • Pyhän Lucian kaupunki Syrakusa
  • Tulivuorisaari Stromboli

Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Yhdistä Sisilian matkasi autoilulomaan...
Voit yhdistää rantalomaasi Taorminassa viikon autoiluloman vuokra-autolla etukäteen varatuissa hotelleissa. Sisilian autoiluloman kohteita ovat mm. Syrakusa, Agrigenton ulkopuolella sijaitseva temppelilaakso ja Palermon suurkaupunki. Toinen vaihtoehto on Kalabrian ja Sisilian autoiluloma, jonka aikana pääset tutustumaan myös Italian mantereen eteläisimpään osaan.

...tai yhdistä TEMA-matka ja aurinkoloma
Kun haluat nähdä ja kokea enemmän Sisiliaa, voit yhdistää aurinkolomaasi TEMA-matkan. Lue lisää Parasta Sisiliaa- ja Vaellus Sisiliassa-kiertomatkoista.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Sisiliaan n. 4 t 10 min.
Lentokenttäkuljetus: Catanian lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Taorminassa noin 60 min. Näytä lisää

Catanian lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Taorminassa noin 60 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Lentokenttäbussin koosta johtuen Taorminaan saavuttaessa on mahdollisesti vaihdettava minibussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Sivun alkuun