Finnmatkojen Villa Bianca FFF

Villa Bianca FFF

Pieni hotelli Mazzarón lahdella Taorminan alapuolella

Hinta alk.
445 e 675 e
17.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Taormina Maressa sijaitseva Villa Bianca on pieni, tunnelmaltaan kodikas hotelli, jolla on oma rantaklubi. Hotelli sopii sinulle, joka haluat asua rannan äärellä, mutta samalla lähellä Taorminaa ja sen ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Lisäpalveluna voit varata puolihoidon, joka sisältää päivällismenyyn. Näytä lisää
Hinta alk.
445 e 675 e
17.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Taormina Maressa sijaitseva Villa Bianca on pieni, tunnelmaltaan kodikas hotelli, jolla on oma rantaklubi. Hotelli sopii sinulle, joka haluat asua rannan äärellä, mutta samalla lähellä Taorminaa ja sen ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Lisäpalveluna voit varata puolihoidon, joka sisältää päivällismenyyn.

Villa Biancassa asut lähellä pientä pikkukivirantaa, paikallisia ravintoloita ja köysirata-asemaa, joka yhdistää Taorminan ja rannan.

Oma rantaklubi
Hotellin rantaklubille, Ipanema Beach Clubille pääset kätevästi hotellin bussikuljetuksella. Klubi sijaitsee Spisonen rannalla, joka tunnetaan paikallisten keskuudessa myös nimellä merenneitojen ranta. Klubilla on uima-allas, jacuzzi sekä baari, joka tarjoilee niin kylmiä juomia kuin välipaloja ja pikkupurtavaa. Rantaklubilla on myös tenniskenttä.

Villa Biancan vieraat voivat käyttää myös läheisen sisarhotelli Ipaneman uima-allasta ja muita palveluita.

Hotellilla
Auringon ja uimisen merkeissä vietetyn päivän jälkeen voit rentoutua hotellin kattoterassin baarissa ja nauttia Mazzarón lahdelle avautuvasta näköalasta.

Lisämaksusta voit varata puolihoidon, joka sisältää päivällismenyyn.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä

Sulje