Finnmatkojen Gran Hotel Mazzarò Sea Palace FFFFF
De Luxe

Gran Hotel Mazzarò Sea Palace FFFFF

Lähellä rantaa ja köysirata-asemaa

Hinta alk.
1 310 e 1 410 e
24.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Gran Hotel Mazzarò Sea Palace on Taormina Maressa aivan rannalla ja köysirata-asemalle, josta pääset ylös Taorminaan, on vain 100 metriä. Hotellilta löytyy allas, terassi ja spa. Huoneet ovat tilavia ja niiden parvekkeet ja maaterassit ovat tilavia. Kaikista huoneista on merinäköala. Näytä lisää
Hinta alk.
1 310 e 1 410 e
24.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Gran Hotel Mazzarò Sea Palace on Taormina Maressa aivan rannalla ja köysirata-asemalle, josta pääset ylös Taorminaan, on vain 100 metriä. Hotellilta löytyy allas, terassi ja spa. Huoneet ovat tilavia ja niiden parvekkeet ja maaterassit ovat tilavia. Kaikista huoneista on merinäköala.

Gran Hotel Mazzarò Sea Palace sopii pariskunnille, ystävyksille ja pienemmille perheille.

Muutama askel rannalle
Hotellin alapuolella olevalle sorarannalle on vain muutama askel. Hotellissa on myös uima-allas ja pieni aurinkoterassi.

Spa ja pianobaari
Hotelli on rakennettu terasseille rannanpuoleiseen rinteeseen ja hotelli on sisustettu tyylikkäästi. Gran Hotel Mazzaròn spa-osasto, Hyd`or, tarjoaa erilaisia hoitoja, hierontaa ja mahdollisuuden saunomiseen.

Terassilla rannanpuolella on pianobaari ja täällä on mukava viivähtää rannalla vietetyn päivän päätteeksi. Tai voit nousta köysiradalla ylös Taorminaan.

Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan ja puolihoidon (aamiaispöytä ja lounas- tai päivällismenyy) voit varata lisämaksusta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 10 m
Ostokset 3 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On