De Luxe
Lomakohteen ylellisin

Gran Hotel Mazzarò Sea Palace FFFFF

Lähellä rantaa ja köysirata-asemaa

Gran Hotel Mazzarò Sea Palace on Taormina Maressa aivan rannalla ja köysirata-asemalle, josta pääset ylös Taorminaan, on vain 100 metriä. Huoneet ovat tilavia ja niiden parvekkeet ja maaterassit ovat tilavia. Kaikista huoneista on merinäköala. Lue lisää

Gran Hotel Mazzarò Sea Palace on Taormina Maressa aivan rannalla ja köysirata-asemalle, josta pääset ylös Taorminaan, on vain 100 metriä. Huoneet ovat tilavia ja niiden parvekkeet ja maaterassit ovat tilavia. Kaikista huoneista on merinäköala.

Gran Hotel Mazzarò Sea Palace sopii pariskunnille, ystävyksille ja pienemmille perheille.

Muutama askel rannalle
Hotellin alapuolella olevalle sorarannalle on vain muutama askel. Hotellissa on myös uima-allas ja pieni aurinkoterassi.

Spa ja pianobaari
Hotelli on rakennettu terasseille rannanpuoleiseen rinteeseen ja hotelli on sisustettu tyylikkäästi. Gran Hotel Mazzaròn spa-osasto, Hyd`or, tarjoaa erilaisia hoitoja, hierontaa ja mahdollisuuden saunomiseen.

Terassilla rannanpuolella on pianobaari ja täällä on mukava viivähtää rannalla vietetyn päivän päätteeksi. Tai voit nousta köysiradalla ylös Taorminaan.

Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan ja puolihoidon (aamiaispöytä ja lounas- tai päivällismenyy) voit varata lisämaksusta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje
Rantaan 10 m
Ostokset 3 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On

Suosituimmat hotellit