Sisilia

Välimeren suurin saari houkuttelee hiekkarannoilla, kulttuurihistorialla, muotiliikkeillä herkullisella italialaisella ruoalla. Tarjolla on kuusi rantalomakohdetta, autoilulomia, TEMA-matkoja sekä huolella poimittuja hotelleja Perhelöydöistä De Luxeen.

Välimeren suurin saari houkuttelee hiekkarannoilla, kulttuurihistorialla, muotiliikkeillä herkullisella italialaisella ruoalla. Tarjolla on kuusi rantalomakohdetta, autoilulomia, TEMA-matkoja sekä huolella poimittuja hotelleja Perhelöydöistä De Luxeen. Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Sisiliaan n. 4 t 10 min.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Sisilia

 • Cefalu
  Cefalu
  Cefalu

  Cefalu

  Cefalu on romanttinen keskiaikainen kaupunki ihastuttavine kujineen, hieno hiekkaranta naapurinaan. Trattorioita, pikkukauppoja ja kulttuurimuistomerkkejä on lähes joka kadunkulmassa.

 • Giardini-Naxos
  Giardini-Naxos
  Giardini-Naxos

  Giardini-Naxos

  Pikkukaupunki täynnä sisilialaista arkipäivää, pitkiä rantoja, ravintoloita ja kahviloita. Valikoimassamme on kaikkea viehättävistä pienistä huoneistohotelleista perheaktiviteettien Blue Stariin.

 • Letojanni
  Letojanni
  Letojanni

  Letojanni

  Taorminan alapuolella sijaitseva viehättävä ja rento lomakohde, jossa on kilometreittäin rantaa. Kala- ja äyriäisravintolat houkuttelevat kävijöitä pidemmältäkin.

 • Syrakusa
  Syrakusa
  Syrakusa

  Syrakusa

  Asu kiireettömästi meren äärellä aivan Pyhän Lucian kaupungin, Syrakusan, ulkopuolella. Kaupungissa on antiikin raunioita, kirkkoja, jäätelöbaareja sekä viehättävää elämää. Valikoimassamme on perhehotelli aktiviteetteineen sekä De Luxe -luokan vaihtoehto.

 • Taormina
  Taormina
  Taormina

  Taormina

  Romanttinen pikkukaupunki kalliolla Naxoksen lahden yläpuolella. Kaupungissa on kapeita kujia, muotiliikkeitä ja ravintoloita parhaaseen Bella Notte -tyyliin. Köysiradalla pääset alas upeille rannoille.

 • Taormina Mare
  Taormina Mare
  Taormina Mare

  Taormina Mare

  Viihtyisä rantakohde aivan romanttisen Taorminan kaupungin alapuolella, meren rannalla. Taormina on täältä vain 5 min köysiratamatkan päässä. Valitse suosikkisi usean rantahotellin joukosta!

Sivun alkuun