Finnmatkojen Villa Nettuno FFF+
Pientä & kodikasta

Villa Nettuno FFF+

Meren äärellä Recanatin rannan tuntumassa

Hinta alk.
525 e 705 e
31.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Villa Nettunossa asut tilavassa huoneistossa aivan Recanatin rannan äärellä Giardini-Naxoksessa. Lyhyen matkan päästä löydät niin kauppoja ja kahvibaareja, joissa tarjoillaan vaahtoavaa cappuccinoa, kuin myös ravintoloita sisilialaisin ja italialaisin erikoisuuksin. Näytä lisää
Hinta alk.
525 e 705 e
31.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Villa Nettunossa asut tilavassa huoneistossa aivan Recanatin rannan äärellä Giardini-Naxoksessa. Lyhyen matkan päästä löydät niin kauppoja ja kahvibaareja, joissa tarjoillaan vaahtoavaa cappuccinoa, kuin myös ravintoloita sisilialaisin ja italialaisin erikoisuuksin.

Villa Nettuno on hyvä valinta, kun haluat asua pienessä hotellissa lähellä rantaa Giardini-Naxoksessa. Recanatin ranta sijaitsee rantakadun toisella puolella ja hotellin pieni allasalue sijaitsee puutarhassa sitruspuiden ympäröimänä.

Parveke, maaterassi tai jaettu kattoterassi
Hotellissa on sekä yksiöitä kahdelle hengelle että kaksioita, joissa on tilaa jopa viidelle. Kaikissa huoneistoissa on ulkotila, useimmissa näköala merelle. Valitse huoneisto parvekkeella, maaterassilla tai jaetulla kattoterassilla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje