Finnmatkojen Villa Nettuno FFF+
Pientä & kodikasta

Villa Nettuno FFF+

Meren äärellä Recanatin rannan tuntumassa

Villa Nettunossa asut Giardini-Naxoksessa tilavassa huoneistossa aivan Recanatin rannan äärellä. Lyhyen matkan päästä löydät kahvibaareja, joissa tarjoillaan vaahtoavaa cappuccinoa, ravintoloita sisilialaisin ja italialaisin erikoisuuksin sekä kauppoja. Näytä lisää

Villa Nettunossa asut Giardini-Naxoksessa tilavassa huoneistossa aivan Recanatin rannan äärellä. Lyhyen matkan päästä löydät kahvibaareja, joissa tarjoillaan vaahtoavaa cappuccinoa, ravintoloita sisilialaisin ja italialaisin erikoisuuksin sekä kauppoja.

Villa Nettuno on hyvä valinta, kun haluat asua pienessä hotellissa lähellä rantaa Giardini-Naxoksessa. Recanatin ranta sijaitsee rantakadun toisella puolella ja hotellin pieni allasalue sijaitsee puutarhassa sitruspuiden ympäröimänä.

Parveke, maaterassi tai jaettu kattoterassi
Hotellin kaikki kerrokset on maalattu eri värein ja tilavat huoneistot on sisustettu monin erilaisin sävyin. Hotellissa on sekä yksiöitä kahdelle hengelle että kaksioita, joissa on tilaa jopa viidelle. Kaikissa huoneistoissa on ulkotila, useimmissa näköala merelle. Valitse huoneisto parvekkeella, maaterassilla tai jaetulla kattoterassilla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje