Finnmatkojen Villa Daphne FFF+
Pientä & kodikasta

Villa Daphne FFF+

Intiimi hotelli, jossa kodikas tunnelma

Hinta alk.
662 e 772 e
04.08.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Villa Daphne on pieni hotelli Giardini-Naxoksessa, jossa tunnelma on kodikas ja jonka sijainti Recanatin rannan läheisyydessä on hyvä. Hyvin varustelluissa huoneissa on parveke tai maaterassi ja aamiainen noutopöydästä sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
662 e 772 e
04.08.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Villa Daphne on pieni hotelli Giardini-Naxoksessa, jossa tunnelma on kodikas ja jonka sijainti Recanatin rannan läheisyydessä on hyvä. Hyvin varustelluissa huoneissa on parveke tai maaterassi ja aamiainen noutopöydästä sisältyy matkan hintaan.

Suurelta yksityishuvilalta näyttävässä hotellissa on useita valoisia oleskelutiloja, joiden sisustus on tyyliltään klassinen. Hotellissa on myös langaton internet.

Uima-allas, jacuzzi ja lisämaksusta puolihoito
Villa Daphnen ravintolassa tarjoillaan buffetaamiainen ja menyypäivällinen ruokalistalta, jonka on saanut inspiraationsa perinteisestä sisilialaisesta keittiöstä ja vaikutteita myös muualta Italiasta. Ravintolassa on myös puutarhaterassi. Pieni uima-allas jacuzzeineen sijaitsee myös terassilla, rauhallisella paikalla Villa Daphnen takana.

Puolihoito (päivällismenyy) on varattavissa lisämaksusta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 500 m
Keskustaan 1 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On