Finnmatkojen Hellenia Yachting FFFF

Hellenia Yachting FFFF

Aurinkoterassi meren äärellä

Recanatin rannalla eteläisessä Giardini-Naxoksessa sijaitseva hotelli Hellenia Yachting on suosittu, klassinen italialaistyylinen hotelli. Kivipäällysteisellä aurinkoterassilla on pieni uima-allas, aurinkotuolit ja allasbaari, mutta ennen kaikkea hotellilta aukeaa upea näköala Välimerelle. Näytä lisää

Recanatin rannalla eteläisessä Giardini-Naxoksessa sijaitseva hotelli Hellenia Yachting on suosittu, klassinen italialaistyylinen hotelli. Kivipäällysteisellä aurinkoterassilla on pieni uima-allas, aurinkotuolit ja allasbaari, mutta ennen kaikkea hotellilta aukeaa upea näköala Välimerelle.

Hellenia Yachting -hotellia ympäröivällä alueella on muutamia ravintoloita ja kauppoja. Jos kaipaat laajempaa valikoimaa, on bussiasema aivan hotellin lähellä. Paikallisbussilla pääset nopeasti ja kätevästi Giardini-Naxoksen keskustaan ja ylös Taorminan kujille.

Varaa puolihoito etukäteen
Hotellin ravintolassa on tarjolla perinteisiä sisilialaisia ruokalajeja. Aamiaisen ja päivällisbuffetin sisältävä puolihoito on varattavissa lisämaksusta. Alle 7-vuotiaiden lasten puolihoito on maksuton, kun puolihoito varataan saman matkavarauksen aikuisille etukäteen jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 50 m
Keskustaan 800 m
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On
-

Asiakasarvio

Huone -
Hotellipalvelu -
Ruoka -
Asiakasarvio puuttuu, koska hotellista on alle 20 arviota.