Sisilia

Välimeren suurin saari houkuttelee hiekkarannoilla, kulttuurihistorialla, muotiliikkeillä herkullisella italialaisella ruoalla. Tarjolla on kuusi rantalomakohdetta, autoilulomia, TEMA-matkoja sekä huolella poimittuja hotelleja Perhelöydöistä De Luxeen.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Sisiliaan n. 4 t 10 min.
Lentokenttäkuljetus: Lento Sisiliasta Maltalle (n. 45 min.) sisältyy matkan hintaan, kuten myös lentokenttäkuljetukset Maltalla. Näytä lisää

Lento Sisiliasta Maltalle (n. 45 min.) sisältyy matkan hintaan, kuten myös lentokenttäkuljetukset Maltalla.

Maksullinen lentokenttäkuljetus lentokentältä Sisilian hotellille Maltalta saavuttaessa sekä hotellilta lentokentälle kotiin lähdettäessä on varattavissa etukäteen matkavarauksen yhteydessä.

Lentokentäkuljetus ja palvelu Maltalla
Finnmatkoilla ei ole omia oppaita Maltalla. Lentokentällä sinua on vastassa paikallisen yhteistyökumppanimme englanninkielentaitoinen edustaja, joka järjestää lentokenttäkuljetukset taksilla tai minibussilla lentokentän ja hotellin välillä. Finnmatkojen oppaat tavoitat Guide Online -palvelumme kautta tai vuorokauden ympäri päivystävästä palvelupuhelimesta (numeron saat saapuessasi Sisiliaan).

Lentokentältä ensimmäiselle hotellille Sliemassa ja St Julian'sissa n. 30 min.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Sisilia

 • Giardini-Naxos
  Giardini-Naxos
  Giardini-Naxos

  Giardini-Naxos

  Pikkukaupunki täynnä sisilialaista arkipäivää, pitkiä rantoja, ravintoloita ja kahviloita. Valikoimassamme on kaikkea viehättävistä pienistä huoneistohotelleista perheaktiviteettien Blue Stariin.

 • Letojanni
  Letojanni
  Letojanni

  Letojanni

  Taorminan alapuolella sijaitseva viehättävä ja rento lomakohde, jossa on kilometreittäin rantaa. Kala- ja äyriäisravintolat houkuttelevat kävijöitä pidemmältäkin.

 • Taormina Mare
  Taormina Mare
  Taormina Mare

  Taormina Mare

  Viihtyisä rantakohde aivan romanttisen Taorminan kaupungin alapuolella, meren rannalla. Taormina on täältä vain 5 min köysiratamatkan päässä. Valitse suosikkisi usean rantahotellin joukosta!

 • Cefalu
  Cefalu
  Cefalu

  Cefalu

  Cefalu on romanttinen keskiaikainen kaupunki ihastuttavine kujineen, hieno hiekkaranta naapurinaan. Trattorioita, pikkukauppoja ja kulttuurimuistomerkkejä on lähes joka kadunkulmassa.

 • Syrakusa
  Syrakusa
  Syrakusa

  Syrakusa

  Asu kiireettömästi meren äärellä aivan Pyhän Lucian kaupungin, Syrakusan, ulkopuolella. Kaupungissa on antiikin raunioita, kirkkoja, jäätelöbaareja sekä viehättävää elämää. Valikoimassamme on perhehotelli aktiviteetteineen sekä De Luxe -luokan vaihtoehto.

 • Taormina
  Taormina
  Taormina

  Taormina

  Romanttinen pikkukaupunki kalliolla Naxoksen lahden yläpuolella. Kaupungissa on kapeita kujia, muotiliikkeitä ja ravintoloita parhaaseen Bella Notte -tyyliin. Köysiradalla pääset alas upeille rannoille.

 • Yhdistelmäloma Sisilia ja Malta
  Yhdistelmäloma Sisilia ja Malta
  Yhdistelmäloma Sisilia ja Malta

  Yhdistelmäloma Sisilia ja Malta

  Kaksi Välimeren kiehtovinta saarta samalla lomalla. Tarjolla aurinkoa, rantoja, hyvää ruokaa, Maltan ritarilinnoja ja Sisilian viehättäviä pikkukaupunkeja.

 • Sisilian autoiluloma
  Sisilian autoiluloma
  Sisilian autoiluloma

  Sisilian autoiluloma

  Tutustu Välimeren suurimpaan saareen vuokra-autolla. Etukäteen varatut hotellit odottavat Syrakusassa, Agrigentossa, Palermossa ja Taormina Maressa.

 • Kalabrian ja Sisilian autoiluloma
  Kalabrian ja Sisilian autoiluloma
  Kalabrian ja Sisilian autoiluloma

  Kalabrian ja Sisilian autoiluloma

  Kiertele viikon ajan vuokra-autolla idyllisissä pikkukaupungeissa ja vehreillä vuorilla sekä Sisiliassa että mantereella. Etukäteen varatut hotellit odottavat Messinansalmen äärellä, Tropeassa, Taormina Maressa ja Syrakusassa.