Finnmatkojen Sardinia

Sardinia

Sardinia houkuttelee lomailijoita vehreillä vuorilla, oliivilehdoilla, viehättävillä pikkukaupungeilla ja pitkillä rannoillaan. Valitse viehättävä italialainen pikkukaupunki Alghero tai jokin rauhallisista rantalomakohteista tai autoilupaketti Sardiniassa tai naapurisaarella Korsikalla.

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Sardiniaan n. 3 t 30 min.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Sardinia

 • Alghero

  Alghero

  Alghero on viehättävine kujineen ja monine ravintoloineen oikea helmi Italian kaupunkien joukossa. Hieno ja matala Maria Pian ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä.

 • Arborea

  Arborea

  Arbora sijaitsee idyllisellä maaseudulla lounais-Sardiniassa. Asut Horse Country Resortissa, joka ratsastuksen lisäksi tarjoaa lomallesi thalasso-span, purjehdusta, All Inclsusive -palvelut sekä paljon muuta hienon hiekkarannan äärellä.

 • Bosa

  Bosa

  Keskiaikainen Bosan kaupunki on suoraan kuin romanttisesta elokuvasta. Pääset lähelle paikallisia ihmisiä ja voit asua uniikissa hotellissamme, jolla on perinteitä 1700-luvulta.

 • Castelsardo

  Castelsardo

  Viehättävä keskiaikainen kaupunki kukkulalla meren äärellä. Voit uida, syödä romanttisissa ravintoloissa, vaeltaa kujilla sekä vierailla linnassa ja katedraalissa.

 • Porto Conte

  Porto Conte

  Täällä asut ihanan rauhallisessa ympäristössä aivan meren äärellä jossain tasokkaista hotelleistamme. Vuokra-autolla pääset helposti viehättävään Algheroon.