Sardinia

Sardinia houkuttelee pitkillä rannoilla, pienillä vuoristokylillä ja pastellinsävyisillä pikkukaupungeilla. Voit snorklata, pyöräillä tai maistella paikallisia herkkuja. Finnmatkojen Pientä & kodikasta ja Parhaalla paikalla -luokkien hotellit auttavat sinua valitsemaan sopivan majoituksen. Blue Village Family Life -hotelleissamme lapset viihtyvät lastenkerhoissa ja aikuiset voivat halutessaan osallistua jumppatunneille.  Lue lisää

Sardinia houkuttelee pitkillä rannoilla, pienillä vuoristokylillä ja pastellinsävyisillä pikkukaupungeilla. Voit snorklata, pyöräillä tai maistella paikallisia herkkuja. Finnmatkojen Pientä & kodikasta ja Parhaalla paikalla -luokkien hotellit auttavat sinua valitsemaan sopivan majoituksen. Blue Village Family Life -hotelleissamme lapset viihtyvät lastenkerhoissa ja aikuiset voivat halutessaan osallistua jumppatunneille. 

Rantoja, kujia ja lähiruokaa
Sardinia on Italian toiseksi suurin saari ja tarjoilee kaikki Italian parhaat puolet. Saaren monipuolinen luonto ihastuttaa valkoisilla hiekkarannoilla, laventelintuoksuisilla vaellusreiteillä ja omaleimaisilla pikkukaupungeilla. Ruoka valmistetaan lähituotetuista raaka-aineista sardinialaisten perinteiden mukaan. Maista saaren erikoisuuksia kuten äyriäispastaa, ostereita, makkaroita ja itse tehtyä leipää.

Tekemistä Sardinialla
Vuokraa auto tai polkupyörä ja lähde tutkimaan saaren mutkikkaita pikkuteitä, tai hyppää mukaan jollekin retkistämme. Voit lähteä vaellukselle Porto Conten luonnonpuistoon, pelata golfia, seilata katamaraanilla tai lähteä päiväretkelle naapurisaari Korsikalle. Stintinon liidunvalkealle rannalle (La Pelosa) pääset helpoiten veneellä Algheron kaupungista.

TEMA-matkoilla näet vielä enemmän
Vietä kaksi lomaa yhdessä yhdistämällä rantalomaasi TEMA-matka. Voit valita Sardinian kiertomatkan tai jonkin autoilulomista, joita on kolme erilaista: Autoiluloma Etelä-SardiniassaAutoiluloma Pohjois-Sardiniassa sekä Autoiluloma Korsikalla ja Sardiniassa.  

Valitse lomakohteesi!
Linkkien alta löydät lisätietoa Sardinian lomakohteiden rannoista, palveluista ja hotelleista.

  • Alghero – kodikasta kaupunkitunnelmaa, kapeita kujia, ravintoloita, jäätelöbaareja kävelymatkan päässä Maria Pia -rannalta.
  • Porto Conte – kaunis merenlahti, Blue Village Family Life -hotelli täynnä tekemistä kaikenikäisille
  • Bosa – keskiaikainen kaupunki kukkulalla, hotelli 1700-luvulta
  • Castelsardo – yksi Italian kauneimmista kaupungeista keskiaikaisten muurien sisällä
  • Isola Rossa – viehättävä kalastajakylä pohjoisrannikolla

 

Sulje