Sardinia

Sardinia houkuttelee lomailijoita vehreillä vuorilla, oliivilehdoilla, viehättävillä pikkukaupungeilla ja pitkillä rannoillaan. Valitse viehättävä italialainen pikkukaupunki Alghero tai jokin rauhallisista rantalomakohteista tai autoilupaketti Sardiniassa tai naapurisaarella Korsikalla.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Sardiniaan n. 3 t 30 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Porto Contessa n. 15 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Porto Contessa n. 15 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Sardinia

 • Porto Conte
  Porto Conte
  Porto Conte

  Porto Conte

  Täällä asut ihanan rauhallisessa ympäristössä aivan meren äärellä jossain tasokkaista hotelleistamme. Vuokra-autolla pääset helposti viehättävään Algheroon.

 • Alghero
  Alghero
  Alghero

  Alghero

  Alghero on viehättävine kujineen ja monine ravintoloineen oikea helmi Italian kaupunkien joukossa. Hieno ja matala Maria Pian ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä.

 • Castelsardo
  Castelsardo
  Castelsardo

  Castelsardo

  Viehättävä keskiaikainen kaupunki kukkulalla meren äärellä. Voit uida, syödä romanttisissa ravintoloissa, vaeltaa kujilla sekä vierailla linnassa ja katedraalissa.

 • Bosa
  Bosa
  Bosa

  Bosa

  Keskiaikainen Bosan kaupunki on suoraan kuin romanttisesta elokuvasta. Pääset lähelle paikallisia ihmisiä ja voit asua uniikissa hotellissamme, jolla on perinteitä 1700-luvulta.

 • Arborea
  Arborea
  Arborea

  Arborea

  Arbora sijaitsee idyllisellä maaseudulla lounais-Sardiniassa. Asut Horse Country Resortissa, joka ratsastuksen lisäksi tarjoaa lomallesi thalasso-span, purjehdusta, All Inclsusive -palvelut sekä paljon muuta hienon hiekkarannan äärellä.

 • Sardinian autoiluloma
  Sardinian autoiluloma
  Sardinian autoiluloma

  Sardinian autoiluloma

  Tutustu vuokra-autolla Välimeren toiseksi suurimman saaren kulttuuriin, luontoon, rantoihin ja kyläkrouveihin. Matkan varrella yövyt etukäteen varatuissa hotelleissa.

 • Korsikan autoiluloma
  Korsikan autoiluloma
  Korsikan autoiluloma

  Korsikan autoiluloma

  Koe Korsikan upeat maisemat ja taianomainen ilmapiiri. Vuokra-auto ja etukäteen varatut hotellit sisältyvät matkan hintaan.