Sardinia

Sardinia houkuttelee lomailijoita vehreillä vuorilla, oliivilehdoilla, viehättävillä pikkukaupungeilla ja pitkillä rannoillaan. Valitse viehättävä italialainen pikkukaupunki Alghero tai jokin rauhallisista rantalomakohteista tai autoilupaketti Sardiniassa tai naapurisaarella Korsikalla.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Sardiniaan n. 3 t 30 min.
Lentokenttäkuljetus: Lentokenttäkuljetusta ei ole saatavilla, autonvuokrausta suositellaan. Algheron lentokentältä autolla Castelsardoon noin 1 t ja 15 min. Näytä lisää

Lentokenttäkuljetusta ei ole saatavilla, autonvuokrausta suositellaan. Algheron lentokentältä autolla Castelsardoon noin 1 t ja 15 min.

Lue lisää autonvuokrauksesta Finnmatkojen kautta.»

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Sardinia

 • Porto Conte
  Porto Conte
  Porto Conte

  Porto Conte

  Täällä asut ihanan rauhallisessa ympäristössä aivan meren äärellä jossain tasokkaista hotelleistamme. Vuokra-autolla pääset helposti viehättävään Algheroon.

 • Alghero
  Alghero
  Alghero

  Alghero

  Alghero on viehättävine kujineen ja monine ravintoloineen oikea helmi Italian kaupunkien joukossa. Hieno ja matala Maria Pian ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä.

 • Castelsardo
  Castelsardo
  Castelsardo

  Castelsardo

  Viehättävä keskiaikainen kaupunki kukkulalla meren äärellä. Voit uida, syödä romanttisissa ravintoloissa, vaeltaa kujilla sekä vierailla linnassa ja katedraalissa.

 • Bosa
  Bosa
  Bosa

  Bosa

  Keskiaikainen Bosan kaupunki on suoraan kuin romanttisesta elokuvasta. Pääset lähelle paikallisia ihmisiä ja voit asua uniikissa hotellissamme, jolla on perinteitä 1700-luvulta.

 • Arborea
  Arborea
  Arborea

  Arborea

  Arbora sijaitsee idyllisellä maaseudulla lounais-Sardiniassa. Asut Horse Country Resortissa, joka ratsastuksen lisäksi tarjoaa lomallesi thalasso-span, purjehdusta, All Inclsusive -palvelut sekä paljon muuta hienon hiekkarannan äärellä.

 • Sardinian autoiluloma
  Sardinian autoiluloma
  Sardinian autoiluloma

  Sardinian autoiluloma

  Tutustu vuokra-autolla Välimeren toiseksi suurimman saaren kulttuuriin, luontoon, rantoihin ja kyläkrouveihin. Matkan varrella yövyt etukäteen varatuissa hotelleissa.

 • Korsikan autoiluloma
  Korsikan autoiluloma
  Korsikan autoiluloma

  Korsikan autoiluloma

  Koe Korsikan upeat maisemat ja taianomainen ilmapiiri. Vuokra-auto ja etukäteen varatut hotellit sisältyvät matkan hintaan.