Finnmatkojen Italia

Italia

Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, kulttuurista ja aurinkoisista rannoista, valitse Italia.Sisiliassa ja Sardiniassa valikoimassamme on useita pieniä rantalomakohteita, romanttisia kaupunkeja sekä useita hienoja hotelleja, joukossa suosittu Blue Village Family Life Sardiniassa. Lue lisää

Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, kulttuurista ja aurinkoisista rannoista, valitse Italia.
Sisiliassa ja Sardiniassa valikoimassamme on useita pieniä rantalomakohteita, romanttisia kaupunkeja sekä useita hienoja hotelleja, joukossa suosittu Blue Village Family Life Sardiniassa.

Varaa aurinkoinen Sardinia
Finnmatkat vie sinut ainoana suomalaisena matkanjärjestäjänä hienojen hiekkarantojen saarelle Sardiniaan. Sardiniassa viehättävä pikkukaupunki Alghero on varsinainen pääkohteemme, mutta tarjoamme matkoja myös muutamaan muuhun rauhalliseen rantalomakohteeseen. Porto Contessa, hieman Algheron ulkopuolella, sijaitsee hieno Blue Village Family Life -hotellimme, josta löydät maksuttomat lastenkerhot kuten Bamse Clubin ja paljon kuntoilumahdollisuuksia. Hotellin lisääntynyt panostus ruokaan & juomaan näkyy, tule ja nauti! Halutessasi voit yhdistää aurinkolomaasi esimerkiksi kiertomatkan tai autoiluloman. Klikkaa linkkiä ja lue lisää TEMA-matkoista.  

Nauti rantalomasta ja kulttuurista Sisiliassa
Välimeren suurimmalla saarella Sisiliassa valikoimassamme on useita viehättäviä rantalomakohteita, romanttinen Taorminan kaupunki sekä myös mahdollisuus yhdistää aurinkoloma TEMAn kiertomatkaan. Valitse mielenkiintoinen opastettu kiertomatka tai mieleisesi kahdesta omin päin toteutettavasta autoilulomasta.

Siitä mitä muuta voit tehdä lomallasi Italiassa, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Tutustu TEMA-matkojen Italiaan
Italian mantereen luonnosta ja kulttuurista pääset nauttimaan TEMAn kiertomatkoilla. Klikkaamalla linkkiä löydät monta mielenkiintoista ruoka-, viini- ja pyöräilymatkaa, mutta myös unohtumattomia taide- ja kulttuurikokemuksia tarjoavia matkoja kuten Italialaisia nautintoja, Vaellus Liguriassa ja Pyöräillen Dolomiiteilta Venetsiaan. 

Italian ilmasto
Katso Italian lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai Minun lomani -älypuhelinsovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue italian passi- ja viisumikäytännöistä »

Sulje

Suosituimmat hotellit

 • Parhaalla paikalla
  • Sardinia
  • Alghero

  San Marco FFF

  Arvostettu hotelli lähellä Lidon rantaa

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 6,2 /10
  Rantaan 25 m
  Keskustaan 1,6 km
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 11.05.2016 8 päivää
  625 e 407 e
  LUE LISÄÄ
 • Pientä & kodikasta
  • Sardinia
  • Bosa

  Corte Fiorita FFF

  Uniikki hotelli Bosan keskiaikaisessa kaupunginkeskustassa

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8 /10
  Rantaan 2,5 km
  Keskustaan 250 m
  Uima-allas / Lastenallas Ei / Ei
  Ravintola / Baari Ei / On
  Helsinki 17.08.2016 8 päivää
  685 e 625 e
  LUE LISÄÄ
 • Parhaalla paikalla
  • Sisilia
  • Cefalu

  Astro Suite FFFF

  Merinäköalalliset huoneistot rannan äärellä

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 9,4 /10
  Rantaan 30 m
  Keskustaan 200 m
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari Ei / Ei
  Helsinki 16.08.2016 8 päivää
  975 e 915 e
  LUE LISÄÄ

Finnmatkojen Italia

 • Sardinia

  Sardinia

  Sardinia houkuttelee lomailijoita vehreillä vuorilla, oliivilehdoilla, viehättävillä pikkukaupungeilla ja pitkillä rannoillaan. Valitse Porto Conte Blue Village Family Life -hotelleineen, viehättävä italialainen pikkukaupunki Alghero tai keskiaikainen Bosan kaupunki.

 • Sisilia

  Sisilia

  Välimeren suurin saari houkuttelee hiekkarannoilla, kulttuurihistorialla, muotiliikkeillä herkullisella italialaisella ruoalla. Tarjolla on kuusi rantalomakohdetta, TEMA-matkoja sekä huolella poimittuja hotelleja Perhelöydöistä De Luxeen.