Italia

Välimeren suurimmalla saarella Sisiliassa valikoimassamme on useita viihtyisiä rantalomakohteita ja romanttinen Taorminan kaupunki. Lue lisää

Välimeren suurimmalla saarella Sisiliassa valikoimassamme on useita viihtyisiä rantalomakohteita ja romanttinen Taorminan kaupunki.

Hienojen hiekkarantojen saari Sardinia on palannut ohjelmistoomme! Saarella sijaitseva pikkukaupunki Alghero on varsinainen pääkohteemme, mutta tarjoamme matkoja myös muutamaan muuhun rauhalliseen rantalomakohteeseen, kuten Castelsardoon. Lisäksi valikoimassamme on kaksi autoilupakettia, joista toiseen on yhdistetty myös Sardinian ranskalainen naapurisaari Korsika.

Voit yhdistää Italian-lomaasi myös TEMAn-kiertomatkan.

Tervetuloa Finnmatkojen Italiaan!

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Italia

 • Sardinia
  Sardinia
  Sardinia

  Sardinia

  Sardinia houkuttelee lomailijoita vehreillä vuorilla, oliivilehdoilla, viehättävillä pikkukaupungeilla ja pitkillä rannoillaan. Valitse viehättävä italialainen pikkukaupunki Alghero tai jokin rauhallisista rantalomakohteista tai autoilupaketti Sardiniassa tai naapurisaarella Korsikalla.

 • Sisilia
  Sisilia
  Sisilia

  Sisilia

  Välimeren suurin saari houkuttelee hiekkarannoilla, kulttuurihistorialla, muotiliikkeillä herkullisella italialaisella ruoalla. Tarjolla on kuusi rantalomakohdetta, autoilulomia, TEMA-matkoja sekä huolella poimittuja hotelleja Perhelöydöistä De Luxeen.

Sivun alkuun