BlueVillage
Parasta lomaa - aivan rannalla

Riu Buena Vista FFFF

Uima-altaiden ystävän paratiisi ja All Inclusive

Finnmatkojen paras valinta perheille Teneriffalla! Täällä asut aivan meren äärellä ja voit nauttia hintaan sisältyvästä All Inclusivesta yhdellä Teneriffan herkullisimmista allasalueista. Lue lisää

Finnmatkojen paras valinta perheille Teneriffalla! Täällä asut aivan meren äärellä ja voit nauttia hintaan sisältyvästä All Inclusivesta yhdellä Teneriffan herkullisimmista allasalueista.

Blue Village Riu Buena Vistassa on hotellihuoneita sekä huoneistoja, joissa on tilaa niin pienille kuin suuremmillekin seurueille. Kuten yleensä Blue Villageissa, löytyy hotellilta niin toimintaa kuin leikkiäkin, lue lisää Hyvä tietää -otsikon alta.

Aurinkoterassi ja lämmitetty uima-allas
Allasalue koostuu kahdesta eri tasossa olevasta uima-altaasta. Alemmassa altaassa on jacuzzinurkkaus. Ylempi altaista on ns. infinitypool, joka tuntuu ulottuvan horisonttiin asti. Lastenallas sekä yksi suuremmista uima-altaista ovat lämmitettyjä.

Laavahiekkainen uimalahti
Allasalueelta kävelet muutamassa minuutissa alas rantaan. Pienellä rantakadulla on mukava käydä aamulenkillä tai iltapäiväkävelyllä.


Blue Village Riu Buena Vistassa on tarjolla:
  • Erilaisia allasleikkejä ja lentopalloa

  • Tenniskenttiä, pöytätennis ja pieni kuntoilutila

  • Suuri, keinuin ja liukumäin varustettu leikkipuisto
  • Hotellibussi Playa de las Americasiin ja takaisin

  • Iltaohjelmaa ja show-esityksiä pohjoismaisten artistien esittämänä

  • Uimakoulu ja Vesipeuhula kaikille 4 vuotta täyttäneille lapsille suomenkielisten opettajien johdolla, varataan etukäteen

Lyhyesti sanottuna: täällä on jokaiselle jotain!

All Inclusive, jossa välipalat ja jäätelö sisältyvät hintaan
Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan noutopöytäravintolassa. Hotellin teemaravintolan noutopöydässä on vaikutteita sekä idästä että lännestä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä tai huoneistossa, All Inclusive.

Sulje