Finnmatkojen ClubHotel Riu Buena Vista FFFF

ClubHotel Riu Buena Vista FFFF

Uima-altaiden ystävän paratiisi ja All Inclusive

Hinta alk.
795 e 840 e
06.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
ClubHotel Riu Buena Vista on Finnmatkojen paras valinta perheille Teneriffalla! Asut pienessä Playa Paraisossa aivan meren äärellä ja hintaan sisältyy All Inclusive. Hotellilla on suuri allasalue, aktiviteetteja ja hotellihuoneita sekä huoneistoja jopa 5 hengelle. Näytä lisää
Hinta alk.
795 e 840 e
06.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

ClubHotel Riu Buena Vista on Finnmatkojen paras valinta perheille Teneriffalla! Asut pienessä Playa Paraisossa aivan meren äärellä ja hintaan sisältyy All Inclusive. Hotellilla on suuri allasalue, aktiviteetteja ja hotellihuoneita sekä huoneistoja jopa 5 hengelle.

ClubHotel Buena Vistan hotellihuoneissa ja huoneistoissa on tilaa pienemmille ja suuremmille seurueille. Täällä on toisin sanoin tilaa niin rentoutumiseen kuin leikkiin.

Palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten
Voit varata RIU-lomasi ainoastaan Finnmatkojen kautta, seikka josta olemme erityisen ylpeitä. Yhteistä kaikille RIU-hotelleille on palvelun, ruuan ja juomien korkea laatu. Ja kaikkein tärkeimpänä – täällä sinä asiakkaana olet ykkönen!

Lämmitetty uima-allas

Allasalue koostuu kahdesta eri tasossa olevasta uima-altaasta. Alempi on lämmitetty ja siinä on jacuzzinurkkaus. Ylempi altaista on ns. infinitypool, joka tuntuu ulottuvan horisonttiin asti. 

Laavahiekkainen uimalahti

Allasalueelta kävelet muutamassa minuutissa alas rantaan. Pienellä rantakadulla on mukava käydä aamulenkillä tai iltapäiväkävelyllä. Perheen pienimmille on hotellilla suuri leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen. 

All Inclusive, jossa välipalat ja jäätelö sisältyvät hintaan
Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan noutopöytäravintolassa. Hotellin teemaravintolan noutopöydässä on vaikutteita sekä idästä että lännestä. Päivällisen jälkeen on tarjolla viihdeohjelmaa.  

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa tai hotellihuoneessa, All Inclusive.

Sulje