Finnmatkojen ClubHotel Riu Buena Vista FFFF

ClubHotel Riu Buena Vista FFFF

Uima-altaiden ystävän paratiisi ja All Inclusive

ClubHotel Riu Buena Vista on Finnmatkojen paras valinta perheille Teneriffalla! Asut pienessä Playa Paraisossa aivan meren äärellä ja hintaan sisältyy All Inclusive. Hotellilla on suuri allasalue, aktiviteetteja, Bamseklubi ja hotellihuoneita sekä huoneistoja jopa 5 hengelle. Näytä lisää

ClubHotel Riu Buena Vista on Finnmatkojen paras valinta perheille Teneriffalla! Asut pienessä Playa Paraisossa aivan meren äärellä ja hintaan sisältyy All Inclusive. Hotellilla on suuri allasalue, aktiviteetteja, Bamseklubi ja hotellihuoneita sekä huoneistoja jopa 5 hengelle.

Blue Village ClubHotel Buena Vistan hotellihuoneissa ja huoneistoissa on tilaa piennemmille ja suuremmille seurueille. Ja kuten yleensäkin Blue Villageissa, löytyy hotellilta niin toimintaa kuin leikkiäkin, lue lisää Hyvä tietää -otsikon alta.

Kaksiosainen aurinkoterassi ja lämmitetty uima-allas

Allasalue koostuu kahdesta eri tasossa olevasta uima-altaasta. Alemmassa altaassa on jacuzzinurkkaus. Ylempi altaista on ns. infinitypool, joka tuntuu ulottuvan horisonttiin asti. Lastenallas sekä yksi suuremmista uima-altaista ovat lämmitettyjä.

Laavahiekkainen uimalahti

Allasalueelta kävelet muutamassa minuutissa alas rantaan. Pienellä rantakadulla on mukava käydä aamulenkillä tai iltapäiväkävelyllä.

Blue Village Riu Buena Vistassa on tarjolla:

  • Erilaisia allasleikkejä ja lentopalloa
  • Tenniskenttiä, pöytätennis ja pieni kuntoilutila
  • Suuri, keinuin ja liukumäin varustettu leikkipuisto
  • Hotellibussi Playa de las Americasiin ja takaisin
  • Iltaohjelmaa ja show-esityksiä pohjoismaisten artistien esittämänä

 


All Inclusive, jossa välipalat ja jäätelö sisältyvät hintaan

Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan noutopöytäravintolassa. Hotellin teemaravintolan noutopöydässä on vaikutteita sekä idästä että lännestä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä tai huoneistossa, All Inclusive.

Sulje