Finnmatkojen Playa de las Americas
S?k pris och boka resa

Playa de las Americas

Playa de las Américas on sekä huvielämän että rantaelämän keskus aurinkoisella etelä-Teneriffalla. Lomakohteessa avataan vuosittain uusia kävelykatuja, ostoskeskuksia ja ravintoloita. Hotellivalikoimastamme löytyy niin Pientä ja kodikasta -hotelli kuin myös hotelleja Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto -luokista. Täältä löydät myös useita perheystävällisiä Blue Star -hotelleja, joissa on tarjolla aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille. Lue lisää

Playa de las Américas on sekä huvielämän että rantaelämän keskus aurinkoisella etelä-Teneriffalla. Lomakohteessa avataan vuosittain uusia kävelykatuja, ostoskeskuksia ja ravintoloita. Hotellivalikoimastamme löytyy niin Pientä ja kodikasta -hotelli kuin myös hotelleja Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto -luokista. Täältä löydät myös useita perheystävällisiä Blue Star -hotelleja, joissa on tarjolla aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille.

Kaikkialla on mukavaa vain katsella ja kuljeskella. Vanhimmissa osissa, lähellä Los Cristianosin satamaa on elämä vilkkainta, on markkinakojuja, kahviloita ja pikkukauppoja. Lisäksi täällä on alueen kenties hienoin ranta, laaja Playa de las Vistas värikkäine aurinkovarjoineen.

Pitkä ja upea rantakatu
Satamasta alkaa myös viihtyisästi suunniteltu rantakatu, joka ulottuu useita kilometrejä pitkänä luoteeseen, aina Puerto Colonin pienvenesatamaan asti ja sieltä edelleen Playa de Fañabén naapurilomakohteeseen.

 


Suosittelemiamme hotelleja
  • Blue Star Oasis, vehreä puutarha ja monia kanta-asiakkaita
  • Blue Star Villa Mandi, rauhallinen sijainti ja huoneistoja jopa kuudelle hengelle
  • Blue Star Marylanza, moderni hotelli, jossa voit varata All Inclusiven lisämaksusta
  • Blue Star Parque Cristobal, keskeinen sijainti ja tilavat huoneistot
  • Scene-hotelli Vanila Garden, aurinkoista kaupunkiloman tunnelmaa

 


Mielenkiintoisia retkiä
  • Siam Parkin vesipuisto, jossa on lukuisia vesiliukumäkiä, aaltokone sekä thaimaalainen kylä
  • Eläinpuisto Loro Parque, jossa voit nähdä mm. miekkavalaita, delfiineitä, papukaijoja ja pingviineitä
  • Saarikierros Teneriffan salaisuudet
  • Teiden tulivuori ja Las Cañadasin laavatasanko
  • Delfiinisafari, retki sukellusveneellä ja päivä naapurisaarella La Gomeralla

 


Vuokraa auto etukäteen

Auton vuokraaminen on myös hyvä tapa tutustua Teneriffan saareen. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin Santa Cruzin suurkaupunki. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Enemmän elämyksiä TEMA-matkalla

Kun haluat nähdä ja kokea vielä enemmän, voit yhdistää rantalomaan TEMAn viikon kestävän kiertomatkan. Ohjelmassamme on luonnonläheinen vaellusmatka Vaellus Teneriffalla ja La Gomeralla.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Teneriffan Reina Sofia -lentokentälle meno n. 6 t 40 min./paluu n. 6 t 30 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi

Varaa bussikuljetus hotellille
Bussikuljetus Teneriffan lentokentältä (Aeropuerto de Reina Sofia, TFS) ensimmäiselle Playa de las Américasin hotellille n. 25 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit