BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Parque Cristobal FFFF

Rauhallinen perhehotelli keskellä Playa de Las Americasia

Hinta alk.
587 e817 e
09.12.2014 Lähtöpaikka Vaasa 8 päivää
Finnmatkojen hyvin toimiva Blue Star Parque Cristobal on rakennettu lapsiperheiden viihtymistä ajatellen, kuin keitaaksi keskelle Playa de las Américasia. Hotellissa on huoneistoja, joissa on tilaa suuremmallekin perheelle, sekä useita uima-altaita ja mahdollisuus varata All Inclusive. Lue lisää
Hinta alk.
587 e817 e
09.12.2014 Lähtöpaikka Vaasa 8 päivää

Finnmatkojen hyvin toimiva Blue Star Parque Cristobal on rakennettu lapsiperheiden viihtymistä ajatellen, kuin keitaaksi keskelle Playa de las Américasia. Hotellissa on huoneistoja, joissa on tilaa suuremmallekin perheelle, sekä useita uima-altaita ja mahdollisuus varata All Inclusive.

Parque Cristobal on kuin pieni kylä, jonka valoisat ja tilavat huoneistot maaterasseineen sijaitsevat bungaloweissa. Hotellin lähellä on ylellinen ostoskeskus, baareja sekä ravintoloita. Rantaan kävelet noin 10 minuutissa.


Muutamia esimerkkejä Parque Cristobalin palveluista:
  • Kaksi suurta allasaluetta lämmitettyine uima-altaineen
  • Erillinen, lämmitetty allas ja leikkipaikka lapsille
  • Kuntoilutila ja poreallas
  • Pallokenttä esim. jalka- ja käsipalloiluun

  • Mahdollisuus käyttää naapurihotellin tenniskenttää lisämaksusta

…ja paljon muuta.

Tapaa Bamse
Halukkaat lapset voivat osallistua Bamsejumppaan. Ja kun haluatte viettää aikaa yhdessä, on tarjolla koko perheelle suunnattua toimintaa. Lue lisää Hyvä tietää -välilehdeltä.

Varaa ateriat etukäteen
Aamiainen, puolihoito ja All Inclusive (noutopöytäaterioin) on varattavissa lisäpalveluna. Kun varaat puolihoidon tai All Inclusiven, sisältyy hintaan myös joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit