BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Parque Cristobal FFFF

Rauhallinen perhehotelli keskellä Playa de Las Americasia

Hyvin toimiva Blue Star Parque Cristobal on kuin keidas keskellä Playa de las Américasia. Alue on rakennettu lapsiperheiden viihtymistä ajatellen. Hotellissa on huoneistoja, joissa on tilaa suuremmallekin perheelle, sekä useita uima-altaita ja mahdollisuus varata All Inclusive. Lue lisää

Hyvin toimiva Blue Star Parque Cristobal on kuin keidas keskellä Playa de las Américasia. Alue on rakennettu lapsiperheiden viihtymistä ajatellen. Hotellissa on huoneistoja, joissa on tilaa suuremmallekin perheelle, sekä useita uima-altaita ja mahdollisuus varata All Inclusive.

Parque Cristobal on kuin pieni kylä, jonka valoisat ja tilavat huoneistot maaterasseineen sijaitsevat bungaloweissa. Hotellin lähellä on ylellinen ostoskeskus, baareja sekä ravintoloita. Rantaan kävelet noin 10 minuutissa.


Muutamia esimerkkejä Parque Cristobalin palveluista:
  • Kaksi suurta allasaluetta lämmitettyine uima-altaineen

  • Erillinen, lämmitetty allas ja leikkipaikka lapsille

  • Kuntoilutila ja poreallas

  • Pallokenttä esim. jalka- ja käsipalloiluun

  • Mahdollisuus käyttää naapurihotellin tenniskenttää lisämaksusta


…ja paljon muuta.

Tapaa Bamse
Halukkaat lapset voivat osallistua Bamsejumppaan. Ja kun haluatte viettää aikaa yhdessä, on tarjolla koko perheelle suunnattua toimintaa. Lue lisää Blue Star -hotellin palvelut -otsikon alta alempaa.

Varaa ateriat etukäteen
Aamiainen, puolihoito ja All Inclusive (noutopöytäaterioin) on varattavissa lisämaksusta. Kun varaat puolihoidon tai All Inclusiven, sisältyy hintaan myös joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit