Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Panoramica Heights FFF+

Panoraamanäköala Playa de Fañabeen

Aivan kuten hotellin nimikin kertoo, sijaitsee Panoramica Heights korkealla Playa de las Americasin yläpuolella tarjoten panoraamanäköalan Playa de Fañabeen ja ympäröivälle rannikolle. Hotellissa on kaksioita jopa viidelle. Ja kun varaat All Inclusiven aikuisille, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta. Lue lisää

Aivan kuten hotellin nimikin kertoo, sijaitsee Panoramica Heights korkealla Playa de las Americasin yläpuolella tarjoten panoraamanäköalan Playa de Fañabeen ja ympäröivälle rannikolle. Hotellissa on kaksioita jopa viidelle. Ja kun varaat All Inclusiven aikuisille, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta.

Panoramica Heights on siis hyvä vaihtoehto sinulle, joka matkustat lasten kanssa ja haluat asua rauhallisessa ympäristössä.

Aurinkoinen allasalue ja lämmitetyt uima-altaat
Sekä lastenallas että aikuisten allas ovat lämmitettyjä talvikaudella. Allasalueelta on näköala laaksoon ja Atlantille.

Uudet ja nykyaikaiset huoneistot
Huoneistot ovat tasokkaat ja kaksioissa on tilaa jopa viisihenkiselle perheelle. Monissa huoneistoissa on parveke ja näköala Costa Adejeen ja Atlantille.

Varaa ateriat etukäteen, alle 12-vuotiaat lapset syövät maksutta
All Inclusive ja aamiaispöytä on varattavissa etukäteen. Alle 12-vuotiaat lapset syövät maksutta, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaavat ateriat etukäteen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit