Finnmatkojen Oasis FFFF

Oasis FFFF

Sopii perheille, lämmitetty uima-allas

Finnmatkojen Blue Star Oasis sijaitsee rauhallisella alueella Playa de las Américasin ylemmässä osassa, golfkentän äärellä. Täällä on kaksi allasta, lastenallas, useita aktiviteetteja sekä hyvin varustettuja huoneistoja, joista osassa on kattoterassi ja tilaa jopa 6 hengelle. Näytä lisää

Finnmatkojen Blue Star Oasis sijaitsee rauhallisella alueella Playa de las Américasin ylemmässä osassa, golfkentän äärellä. Täällä on kaksi allasta, lastenallas, useita aktiviteetteja sekä hyvin varustettuja huoneistoja, joista osassa on kattoterassi ja tilaa jopa 6 hengelle.

Blue Star Oasiksesta löytyy kaikki mitä tarvitset perhelomailuun. Hotellin henkilökunta on myös arvostettua. Täältä voit kävellä sekä Los Cristianoksen satamaan että Playa de las Américasiin ja sen kauppoihin.

Palveluita niin aikuisille kuin lapsillekin
Oasiksessa on mm. kauppa, ravintola, allasbaari, snackbaari sekä mahdollisuus hierontaan. Perheen pienimmille on keinuin ja liukumäin varustettu leikkipaikka sekä minidisko. Hieman vanhemmille on tarjolla biljardia ja erilaisia pelejä.

Toimintaa ja viihdeohjelmaa
Lämmitetyllä uima-altaalla järjestetään päivisin monenlaista toimintaa, ja tiettyinä iltoina paikallisten artistien show-esityksiä.

Parveke vai oma kattoterassi?

Kaksioissa on yläkerrassa parveke ja alakerrassa maaparveke. Kolmioissa on parvekkeen lisäksi oma kattoterassi, jolta on häikäisevä näköala Los Cristianokseen ja auringonlaskuun.

Varaa ateriat ennakkoon
Aamiaispöytä, puolihoito tai All Inclusive noutopöytäaterioin on varattavissa lisämaksusta. Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät puolihoidon ja All Inclusiven hintaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje