BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Oasis FFFF

Sopii perheille, lämmitetty uima-allas

Perheille soveltuva Blue Star Oasis sijaitsee rauhallisella alueella Playa de las Américasin ylemmässä osassa, golfkentän äärellä. Täällä on kaksi allasta, lastenallas, useita aktiviteetteja sekä hyvin varustettuja huoneistoja. Lue lisää

Perheille soveltuva Blue Star Oasis sijaitsee rauhallisella alueella Playa de las Américasin ylemmässä osassa, golfkentän äärellä. Täällä on kaksi allasta, lastenallas, useita aktiviteetteja sekä hyvin varustettuja huoneistoja.

Blue Star Oasiksesta löytyy kaikki mitä tarvitset perhelomailuun. Hotellin henkilökunta on myös arvostettua. Täältä voit kävellä sekä Los Cristianoksen satamaan että Playa de las Américasiin ja sen kauppoihin.

Palveluita niin aikuisille kuin lapsillekin
Oasiksessa on mm. kauppa, ravintola, allasbaari, snackbaari sekä mahdollisuus hierontaan. Perheen pienimmille on keinuin ja liukumäin varustettu leikkipaikka sekä minidisko. Hieman vanhemmille on tarjolla biljardia ja erilaisia pelejä. Talvesta 2013/2014 lähtien löytyy hotellilta myös uusi Play Hotel -leikkitilamme.

Toimintaa ja viihdeohjelmaa
Lämmitetyllä uima-altaalla järjestetään päivisin monenlaista toimintaa, ja tiettyinä iltoina paikallisten artistien show-esityksiä.

Parveke vai oma kattoterassi?

Kaksioissa on yläkerrassa parveke ja alakerrassa maaparveke. Kolmioissa on parvekkeen lisäksi oma kattoterassi, jolta on häikäisevä näköala Los Cristianokseen ja auringonlaskuun.

Varaa ateriat ennakkoon, jolloin lapset syövät maksutta
Aamiaispöytä, puolihoito tai All Inclusive noutopöytäaterioin on varattavissa lisämaksusta. Alle 17-vuotiaat syövät maksutta, mikäli ateriat varataan saman matkavarauksen aikuisille etukäteen. Uudenvuodenpäivällinen sisältyy puolihoidon ja All Inclusiven hintaan, alle 17-vuotiaille uudenvuodenpäivällinen kuitenkin lisämaksusta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit