Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Marylanza FFFF+
Viihtyisää lomaa aikuisille ja lapsille

Retket Espanja

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Sinun Lomasi -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Baby Jogger

  Vuokraa lastenrattaat

  Vuokraa yhdet markkinoiden parhaista lastenrattaista paikan päällä – säästyt omien rattaiden turhalta kuljettamiselta. Lue lisää

  Vuokraa yhdet markkinoiden parhaista lastenrattaista paikan päällä – säästyt omien rattaiden turhalta kuljettamiselta.

  Baby Jogger lastenrattaat ovat korkealaatuiset, kevyet työntää ja helppo kasata.

  Rattaat saat kasaan vetämällä kahvasta ja samalla nostaen. Selkänojan säädät makuuasentoon kätevästi hihnasta vetämällä. Kuomu on säädettävissä syvälle eteen suojaamaan lastasi auringolta. Baby Joggerit ovat erinomainen valinta lapsesi mukavuuden ja turvallisuuden puolesta.

  Voit vuokrata:
  - tavalliset rattaat yhdelle lapselle tai tuplarattaat kahdelle
  - rattaat joko yhdeksi tai kahdeksi viikoksi

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Pääsymaksu & Lippu

  Hintaesimerkki 40 €
 • Carmen Mota – iltashow

  Värikäs esitys

  Tervetuloa viettämään viihdyttävää iltaa tanssin merkeissä. Nauti innovatiivisesta musikaalista, jossa on flamencoa, oopperaa ja tanssia. Lue lisää

  Tervetuloa viettämään viihdyttävää iltaa tanssin merkeissä. Nauti innovatiivisesta musikaalista, jossa on flamencoa, oopperaa ja tanssia.

  Carmen Motan show tarjoaa taitavaa tanssia, kauniita asuja, musiikkia ja laulua. Tänä vuonna saamme nähdä ainutlaatuisen musikaalin, Malizian, joka on muunnelma Verdin Rigoletto oopperasta. Esityksen on suunnitellut ja ohjannut Joaquín Marcelo.

  Esitys ajoittuu tämän päivän Sevillaan, jossa tapaamme Ricardo Monterosin narrin, Curron. Montero on kaupungin korruptoitunut poliitikko, joka elää irstasta elämää ja on tottunut saamaan naisen kuin naisen.

  Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Montero näkee Alban, Curron tyttären. Montero käyttää kaikkia keinoja hyväkseen vietelläkseen Alban. Kun Alba kidnapataan, Curro hurjistuu ja päättää kostaa tyttärensä puolesta.

  Show esitetään Piramide de Aronassa, joka jo itsessään on ilta-aikaan elämys. Kauniisti valaistuna se kohoaa kuin kreikkalainen temppeli keskellä Playa de las Américasia.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

  Hintaesimerkki 49 €
 • Discover Scuba

  Koe vedenalainen maailma

  Koe pinnanalainen elämä! Perehdyt sukelluksen teoriaan ja alkeisiin ja sukellat ensisukelluksesi! Lue lisää

  Koe pinnanalainen elämä! Perehdyt sukelluksen teoriaan ja alkeisiin ja sukellat ensisukelluksesi!

  Aloitamme päivän teoriaopetuksella, jossa opimme sukelluksen alkeet. Ohjaajamme näyttävät meille miten varusteet (maski, snorkkeli, räpylät ja märkäpuku) toimivat ja vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

  Perehdytyksen jälkeen on aika hypätä veteen ja tarkkailla vedenalaista maailmaa, ohjaajan seurassa. Näet ehkä suuria hopeanvärisiä kalaparvia, ryhmän meriankeriaita tai kenties mustekalan? Vedenalainen maailma on täynnä yllätyksiä.

  Suuri syy siihen, että niin moni jää koukkuun sukellukseen ei kuitenkaan johdu pelkästään jännittävistä kaloista, vaan myös painottomuuden tunteesta sekä meressä vallitsevasta hiljaisuudesta. Lisäksi monet yllättyvät sukeltamisen helppoudesta.

  Sulje

  Puolipäiva / Urheilu

  Hintaesimerkki 78 €
 • Fantastinen Teide

  Vaikuttavia tulivuorimaisemia

  Lähde Teiden tulivuorelle, Espanjan korkeimmalla vuorella sijaitsevaan kansallispuistoon. Kauniiden maisemien lisäksi täällä on useita ainutlaatuisia kasveja ja eläimiä. Lue lisää

  Lähde Teiden tulivuorelle, Espanjan korkeimmalla vuorella sijaitsevaan kansallispuistoon. Kauniiden maisemien lisäksi täällä on useita ainutlaatuisia kasveja ja eläimiä.

  Vuosituhansia kestänyt vulkaaninen toiminta on synnyttänyt erikoisen karun "kuumaiseman", joka tarjoaa vaikuttavia näkymiä ja väriyhdistelmiä. Matka ylös Las Cañadasin kraatterialueelle kulkee halki vaihtelevien maanviljelymaisemien ja mäntymetsien.

  3 718 metriä korkea tulivuori Teide on Espanjan korkein vuori. Se on myös maailman kolmanneksi suurin tulivuori. Teiden katsotaan olevan nukkuva tulivuori, joka saattaa joskus tulevaisuudessa vielä purkautua.

  Bussimatka ylös Teidelle kulkee halki neljän ilmastovyöhykkeen. Ylhäällä perillä on ensimmäinen pysähdys Roque Garcian kuuluisien kivimuodostelmien luona, josta näköala Teiden huipulle ja vanhaan kraatteriin, jossa parhaillaan olemme, on upea. Jos aikaa on, on sinulla mahdollisuus ajaa köysiradalla ylös 3 555 metrin korkeuteen. Köysiradan lippu (n. 25 €/aikuinen ja 12,50 €/lapsi) ei sisälly retken hintaan.

  Tulivuorta ympäröi kansallispuisto, Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Alue julistettiin luonnonsuojelualueeksi vuonna 1954 ja se on Espanjan suosituin kansallispuisto: kävijöitä puistossa on vuosittain n. 3 miljoonaa.

  Kansallispuistossa on omia endeemisiä eläin- ja kasvilajeja, joita ei muualla tavata, kuten valko-roosakukkainen Teiden väriherne ja Teiden orvokki, joka on kasvitieteellinen harvinaisuus. Se on sopeutunut Teiden kuiville hohkakivirinteille ja kasvaa jopa 3 200 m korkeudessa. Pidä silmällä myös sinisulkaista Teiden peippoa, joka on myös ainutlaatuinen.

  Paluumatkalla pysähdymme ravintolassa, jossa voit omalla kustannuksella nauttia lounaan tai välipalaa.

  Valitsemalla tämän retken tuet ympäristöprojektia Teneriffalla (0,50 e/aikuinen ja 0,25 e/lapsi), jossa työskennellään kilpikonnien pelastamisen hyväksi sekä pyritään parantamaan mikro-organismien eloonjääntiä ja lisääntymistä meressä.

  Lipun Teiden köysiradalle voit ostaa myös Finnmatkojen kautta, näin säästyt jonottamiselta.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

  Hintaesimerkki 35 €
 • Ilta Teidellä

  Päivällinen Teiden huipulla tähtitaivaan alla

  Näe värikäs auringonlasku Teiden laella. Nautimme lasillisen kuplivaa ja päivällisen tähtitaivaan alla. Lue lisää

  Näe värikäs auringonlasku Teiden laella. Nautimme lasillisen kuplivaa ja päivällisen tähtitaivaan alla.

  Teiden on maailman kolmanneksi suurin tulivuori ja Espanjan korkein vuori. Teiden huipulta näet Teneriffan upeimman auringonlaskun.

  Matkalla ylös pidämme pari valokuvaustaukoa ja huipulle päästyämme voimme katsella kallioiden ja harjujen ylle laskeutuvia auringonsäteitä, joiden väriyhdistelmät ovat häikäiseviä vaaleanpunaisine, punaisine ja liiloine sävyineen. Nautimme samalla lasillisen kuplivaa cavaa. Auringon laskettua mailleen näemme kauniin tähtitaivaan ja opas kertoo meille tähdistä ja tähtikuvioista.

  Illan päätteeksi syömme päivällisen tähtitaivaan alla.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

  Hintaesimerkki 75 €
 • Katamaraaniretki

  Veneretki suurella katamaraanilla

  Leppoisa veneretki auringosta ja uimisesta nauttien. Katamaraanilla tarjoillaan lounasbuffet ja juomia. Lue lisää

  Leppoisa veneretki auringosta ja uimisesta nauttien. Katamaraanilla tarjoillaan lounasbuffet ja juomia.

  Lähde leppoisalle katamaraaniretkelle. Luvassa on ihastuttava päivä merellä ja hyvällä tuurilla saamme seuraa delfiineistä ja pallopäävalaista. Voit nauttia drinkin varjoisassa baarissa tai lainata maskin ja snorkkelin. Veneellä tarjoillaan lounasbuffet päivän aikana.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus