Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Marylanza FFFF+
Viihtyisää lomaa aikuisille ja lapsille

Marylanza FFFF+

Kylpylä, aktiviteetteja sekä mahdollisuus varata All Inclusive

Hinta alk.
750 e 775 e
14.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Kansainvälinen huoneistohotelli Blue Star Marylanza sijaitsee aivan golfkentän läheisyydessä ja kävelyetäisyydellä Playa de Las Americasista ja Los Cristianosista. Marylanzassa on lisäksi yksi Teneriffan parhaista kylpylä- ja kuntokeskuksista. Hotellilla on kolme uima-allasta, joista yksi aikuisten allas on lämmitetty. Voit kokeilla vesiaerobicia – tai vain hemmotella itseäsi hotellin kylpylässä. Fitnesskeskuksessa on tarjolla mm. joitain Teneriffan parhaita pilates- ja spinningtunteja. Näytä lisää
Hinta alk.
750 e 775 e
14.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Kansainvälinen huoneistohotelli Blue Star Marylanza sijaitsee aivan golfkentän läheisyydessä ja kävelyetäisyydellä Playa de Las Americasista ja Los Cristianosista. Marylanzassa on lisäksi yksi Teneriffan parhaista kylpylä- ja kuntokeskuksista.

Hotellilla on kolme uima-allasta, joista yksi aikuisten allas on lämmitetty. Voit kokeilla vesiaerobicia – tai vain hemmotella itseäsi hotellin kylpylässä. Fitnesskeskuksessa on tarjolla mm. joitain Teneriffan parhaita pilates- ja spinningtunteja.

Pieni leikkipaikka perheen pienimmille
Marylanzan leikkipaikalla, joka sijaitsee varjossa, on kiipeilyteline, liukumäki sekä keinut.

Varaa ateriat
Aamiainen ja All Inclusive ovat varattavissa lisämaksusta. All Inclusiveen sisältyy myös lasten jäätelöt sekä uudenvuodenpäivällinen 31.12. Marylanzassa on sekä à la carte- että noutopöytäravintola, ja yhdistetty baari-kahvila.

Hotelli järjestää iltaohjelmaa muutamana iltana viikossa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje