Finnmatkojen Marylanza FFFF+

Marylanza FFFF+

Kylpylä, aktiviteetteja sekä mahdollisuus varata All Inclusive

Kansainvälinen huoneistohotelli Blue Star Marylanza sijaitsee aivan golfkentän läheisyydessä ja kävelyetäisyydellä Playa de Las Americasista ja Los Cristianosista. Marylanzassa on lisäksi yksi Teneriffan parhaista kylpylä- ja kuntokeskuksista. Hotellilla on kolme uima-allasta, joista yksi aikuisten allas on lämmitetty. Voit kokeilla vesiaerobicia – tai vain hemmotella itseäsi hotellin kylpylässä. Fitnesskeskuksessa on tarjolla mm. joitain Teneriffan parhaita pilates- ja spinningtunteja. Näytä lisää

Kansainvälinen huoneistohotelli Blue Star Marylanza sijaitsee aivan golfkentän läheisyydessä ja kävelyetäisyydellä Playa de Las Americasista ja Los Cristianosista. Marylanzassa on lisäksi yksi Teneriffan parhaista kylpylä- ja kuntokeskuksista.

Hotellilla on kolme uima-allasta, joista yksi aikuisten allas on lämmitetty. Voit kokeilla vesiaerobicia – tai vain hemmotella itseäsi hotellin kylpylässä. Fitnesskeskuksessa on tarjolla mm. joitain Teneriffan parhaita pilates- ja spinningtunteja.

Pieni leikkipaikka perheen pienimmille
Marylanzan leikkipaikalla, joka sijaitsee varjossa, on kiipeilyteline, liukumäki sekä keinut.

Varaa ateriat
Aamiainen ja All Inclusive ovat varattavissa lisämaksusta. All Inclusiveen sisältyy myös lasten jäätelöt sekä uudenvuodenpäivällinen 31.12. Marylanzassa on sekä à la carte- että noutopöytäravintola, ja yhdistetty baari-kahvila.

Hotelli järjestää iltaohjelmaa muutamana iltana viikossa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje