Finnmatkojen Las Piramides FF+
Edullinen vaihtoehto

Retket Espanja

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Baby Jogger

  Vuokraa lastenrattaat

  Vuokraa yhdet markkinoiden parhaista lastenrattaista paikan päällä – säästyt omien rattaiden turhalta kuljettamiselta. Lue lisää

  Vuokraa yhdet markkinoiden parhaista lastenrattaista paikan päällä – säästyt omien rattaiden turhalta kuljettamiselta.

  Baby Jogger lastenrattaat ovat korkealaatuiset, kevyet työntää ja helppo kasata.

  Rattaat saat kasaan vetämällä kahvasta ja samalla nostaen. Selkänojan säädät makuuasentoon kätevästi hihnasta vetämällä. Kuomu on säädettävissä syvälle eteen suojaamaan lastasi auringolta. Baby Joggerit ovat erinomainen valinta lapsesi mukavuuden ja turvallisuuden puolesta.

  Voit vuokrata:
  - tavalliset rattaat yhdelle lapselle tai tuplarattaat kahdelle
  - rattaat joko yhdeksi tai kahdeksi viikoksi

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Pääsymaksu & Lippu

 • Carmen Mota – iltashow

  Värikäs esitys

  Tervetuloa viettämään viihdyttävää iltaa tanssin merkeissä. Nauti innovatiivisesta musikaalista, jossa on flamencoa, oopperaa ja tanssia. Lue lisää

  Tervetuloa viettämään viihdyttävää iltaa tanssin merkeissä. Nauti innovatiivisesta musikaalista, jossa on flamencoa, oopperaa ja tanssia.

  Carmen Motan show tarjoaa taitavaa tanssia, kauniita asuja, musiikkia ja laulua. Tänä vuonna saamme nähdä ainutlaatuisen musikaalin, Malizian, joka on muunnelma Verdin Rigoletto oopperasta. Esityksen on suunnitellut ja ohjannut Joaquín Marcelo.

  Esitys ajoittuu tämän päivän Sevillaan, jossa tapaamme Ricardo Monterosin narrin, Curron. Montero on kaupungin korruptoitunut poliitikko, joka elää irstasta elämää ja on tottunut saamaan naisen kuin naisen.

  Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Montero näkee Alban, Curron tyttären. Montero käyttää kaikkia keinoja hyväkseen vietelläkseen Alban. Kun Alba kidnapataan, Curro hurjistuu ja päättää kostaa tyttärensä puolesta.

  Show esitetään Piramide de Aronassa, joka jo itsessään on ilta-aikaan elämys. Kauniisti valaistuna se kohoaa kuin kreikkalainen temppeli keskellä Playa de las Américasia.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Discover Scuba

  Koe vedenalainen maailma

  Koe pinnanalainen elämä! Perehdyt sukelluksen teoriaan ja alkeisiin ja sukellat ensisukelluksesi! Lue lisää

  Koe pinnanalainen elämä! Perehdyt sukelluksen teoriaan ja alkeisiin ja sukellat ensisukelluksesi!

  Aloitamme päivän teoriaopetuksella, jossa opimme sukelluksen alkeet. Ohjaajamme näyttävät meille miten varusteet (maski, snorkkeli, räpylät ja märkäpuku) toimivat ja vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

  Perehdytyksen jälkeen on aika hypätä veteen ja tarkkailla vedenalaista maailmaa, ohjaajan seurassa. Näet ehkä suuria hopeanvärisiä kalaparvia, ryhmän meriankeriaita tai kenties mustekalan? Vedenalainen maailma on täynnä yllätyksiä.

  Suuri syy siihen, että niin moni jää koukkuun sukellukseen ei kuitenkaan johdu pelkästään jännittävistä kaloista, vaan myös painottomuuden tunteesta sekä meressä vallitsevasta hiljaisuudesta. Lisäksi monet yllättyvät sukeltamisen helppoudesta.

  Olethan paikan päällä yhteydessä oppaisiin niin saat tiedon aikataulusta ja noutoajoista.

  Sulje

  Puolipäiva / Urheilu

 • Fantastinen Teide

  Vaikuttavia tulivuorimaisemia

  Lähde Teiden tulivuorelle, Espanjan korkeimmalla vuorella sijaitsevaan kansallispuistoon. Kauniiden maisemien lisäksi täällä on useita ainutlaatuisia kasveja ja eläimiä. Lue lisää

  Lähde Teiden tulivuorelle, Espanjan korkeimmalla vuorella sijaitsevaan kansallispuistoon. Kauniiden maisemien lisäksi täällä on useita ainutlaatuisia kasveja ja eläimiä.

  Vuosituhansia kestänyt vulkaaninen toiminta on synnyttänyt erikoisen karun "kuumaiseman", joka tarjoaa vaikuttavia näkymiä ja väriyhdistelmiä. Matka ylös Las Cañadasin kraatterialueelle kulkee halki vaihtelevien maanviljelymaisemien ja mäntymetsien.

  3 718 metriä korkea tulivuori Teide on Espanjan korkein vuori. Se on myös maailman kolmanneksi suurin tulivuori. Teiden katsotaan olevan nukkuva tulivuori, joka saattaa joskus tulevaisuudessa vielä purkautua.

  Bussimatka ylös Teidelle kulkee halki neljän ilmastovyöhykkeen. Ylhäällä perillä on ensimmäinen pysähdys Roque Garcian kuuluisien kivimuodostelmien luona, josta näköala Teiden huipulle ja vanhaan kraatteriin, jossa parhaillaan olemme, on upea. Jos aikaa on, on sinulla mahdollisuus ajaa köysiradalla ylös 3 555 metrin korkeuteen. Köysiradan lippu (n. 25 €/aikuinen ja 12,50 €/lapsi) ei sisälly retken hintaan.

  Tulivuorta ympäröi kansallispuisto, Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Alue julistettiin luonnonsuojelualueeksi vuonna 1954 ja se on Espanjan suosituin kansallispuisto: kävijöitä puistossa on vuosittain n. 3 miljoonaa.

  Kansallispuistossa on omia endeemisiä eläin- ja kasvilajeja, joita ei muualla tavata, kuten valko-roosakukkainen Teiden väriherne ja Teiden orvokki, joka on kasvitieteellinen harvinaisuus. Se on sopeutunut Teiden kuiville hohkakivirinteille ja kasvaa jopa 3 200 m korkeudessa. Pidä silmällä myös sinisulkaista Teiden peippoa, joka on myös ainutlaatuinen.

  Paluumatkalla pysähdymme ravintolassa, jossa voit omalla kustannuksella nauttia lounaan tai välipalaa.

  Valitsemalla tämän retken tuet ympäristöprojektia Teneriffalla (0,50 e/aikuinen ja 0,25 e/lapsi), jossa työskennellään kilpikonnien pelastamisen hyväksi sekä pyritään parantamaan mikro-organismien eloonjääntiä ja lisääntymistä meressä.

  Lipun Teiden köysiradalle voit ostaa myös Finnmatkojen kautta, näin säästyt jonottamiselta.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Ilta Teidellä

  Päivällinen Teiden huipulla tähtitaivaan alla

  Näe värikäs auringonlasku Teiden laella. Nautimme lasillisen kuplivaa ja päivällisen tähtitaivaan alla. Lue lisää

  Näe värikäs auringonlasku Teiden laella. Nautimme lasillisen kuplivaa ja päivällisen tähtitaivaan alla.

  Teiden on maailman kolmanneksi suurin tulivuori ja Espanjan korkein vuori. Teiden huipulta näet Teneriffan upeimman auringonlaskun.

  Matkalla ylös pidämme pari valokuvaustaukoa ja huipulle päästyämme voimme katsella kallioiden ja harjujen ylle laskeutuvia auringonsäteitä, joiden väriyhdistelmät ovat häikäiseviä vaaleanpunaisine, punaisine ja liiloine sävyineen. Nautimme samalla lasillisen kuplivaa cavaa. Auringon laskettua mailleen näemme kauniin tähtitaivaan ja opas kertoo meille tähdistä ja tähtikuvioista.

  Illan päätteeksi syömme päivällisen tähtitaivaan alla.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Katamaraaniretki

  Yksityinen veneretki suurella katamaraanilla

  Leppoisa veneretki auringosta ja uimisesta nauttien. Retki sopii täydellisesti suuremmille seurueille, sillä voit vuokrata koko katamaraanin 3 tunniksi. Katamaraanilla tarjoillaan lounasbuffet ja juomia. Lue lisää

  Leppoisa veneretki auringosta ja uimisesta nauttien. Retki sopii täydellisesti suuremmille seurueille, sillä voit vuokrata koko katamaraanin 3 tunniksi. Katamaraanilla tarjoillaan lounasbuffet ja juomia.

  Lähde leppoisalle katamaraaniretkelle. Katamaraani on sinun ja seurueesi käytettävissä 3 tunnin ajan. Hyvällä tuurilla saatte seuraa delfiineistä ja pallopäävalaista. Voit nauttia drinkin varjoisassa baarissa tai lainata maskin ja snorkkelin. Veneellä tarjoillaan lounasbuffet päivän aikana.

  Katamaraanille mahtuu maksimissaan 25 hengen seurue, joten voit kutsua mukaan niin perheenjäsenet kuin ystävät.

  Katamaraani lähtee joko klo 10.00 tai klo 13.15. Olethan haluamastasi lähtöajasta yhteydessä oppaisiin 5 vuorokautta ennen retken alkua. Saat samalla tiedon noutoajasta.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • La Gomera

  Mahtavia maisemia luonnonystävälle

  Teneriffan viehättävä naapurisaari La Gomera tarjoaa kiehtovia ja henkeäsalpaavan kauniita luontoelämyksiä. Lue lisää

  Teneriffan viehättävä naapurisaari La Gomera tarjoaa kiehtovia ja henkeäsalpaavan kauniita luontoelämyksiä.

  Viehättävä La Gomeran pikkusaari sijaitsee vain 40 minuutin laivamatkan päässä Teneriffalta. Kuitenkin La Gomeralla olet kuin toisessa maailmassa. Eteläisen Teneriffan lähes aavikkomaisen maiseman sijaan sinua ympäröivät La Gomeran vehreät vuoret. Päivän aikana sinulla on tilaisuus ihailla henkeäsalpaavan kauniita maisemia, vuoristoa ja banaani-viljelmiä.

  Tutustumme La Gomeran idylliseen pääkaupunkiin San Sebastíaniin. Matkalla vuoristomaisemissa ja luonnonkauniissa Garajonayn kansallispuistossa kuulet tarkemmin saaren maantieteestä ja jännittävästä historiasta.

  Huolimatta siitä, että tämä lähes ympyränmallinen saari on halkaisijaltaan vain noin 20 km, kurottaa sen korkein huippu 1 485 m merenpinnan yläpuolelle. Jyrkkiä vuorenrinteitä leikkaavat syvät rotkot. Saaren kuuluisa vihellyskieli, el silbo, kehittyi, kun paimenet ja maanviljelijät halusivat "keskustella" yli rotkojen. Arvokkaan perinteen säilyttämiseksi kieltä opetetaan edelleen La Gomeran kouluissa. Lounaan jälkeen saamme kuulla, miltä se oikeasti kuulostaa.

  Luonto on tällä retkellä pääroolissa ja näemme, kuinka maanviljelijät ovat vuosisatojen ajan hyödyntäneet luonnollisia porrasaskelmia vuortenrinteillä ja rakentaneet vaikuttavia viljelytasanteita. Yksittäiset maatilat ovat kuin pääskysenpesiä tomaattia, avokadoa, viiniköynnöstä ja banaania kasvavien tasanteiden välissä.

  Lounaalla saamme nauttia kanarialaisen keittiön joistakin erikoisuuksista kanarialaisen viinin kera.

  Valitsemalla tämän retken tuet ympäristöprojektia Teneriffalla (0,50 e/aikuinen ja 0,25 e/lapsi), jossa työskennellään kilpikonnien pelastamisen hyväksi sekä pyritään parantamaan mikro-organismien eloonjääntiä ja lisääntymistä meressä.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Loro Parque

  Miekkavalaita ja pingviinejä

  Älä unohda käydä suositussa Loro Parque -eläinpuistossa, joka monen mielestä kuuluu maailman hienoimpien eläin- ja huvipuistojen joukkoon. Lue lisää

  Älä unohda käydä suositussa Loro Parque -eläinpuistossa, joka monen mielestä kuuluu maailman hienoimpien eläin- ja huvipuistojen joukkoon.

  Tämän retken eri vaihtoehdot näet Minun lomani -sivulta. Retken Loro Parqueen voit halutessasi varata siten, että hintaan sisältyy:
  – Kuljetus puistoon (meno-paluu)
  – Premium-paketti, joka sisältää kuljetuksen, tunnin kestävän opastetun kierroksen sekä kolmen ruokalajin lounaan ruokajuomineen.

  Loro Parque -eläinpuisto aloitti toimintansa papukaijojen kanssa, mutta siitä on kehittynyt yksi maailman suurimmista ja parhaiten hoidetuista eläin- ja huvipuistoista.

  Loro Parque on nykyisin myös neljän täysikasvuisen miekkavalaan koti ja siksi se voi tarjota hienon miekkavalaiden show'n.

  Miekkavalaiden lisäksi puiston suosituimpiin eläimiin kuuluvat delfiinit, merileijonat ja papukaijat. Puistossa on myös vaikuttava pingvinarium, jossa sadat pingviinit uivat vedessä jäävuoren ympärillä ja seisovat vahdissa kuin sotilaat kauniissa frakkia muistuttavissa asuissaan.

  Kannattaa myös käydä haitunnelissa, jos vain uskallus riittää!

  Loro Parquessa on nähtävää kaikenikäisille ja puistossa on useita baareja ja ravintoloita.

  Kaikki esitykset päivän aikana sisältyvät pääsylipun hintaan.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Mascan vaellus

  Patikointia kauniissa luonnossa

  Sido vaelluskenkien nauhat ja lähde mukaan vaellukselle vehmaisiin laaksoihin ja jyrkkärinteisille vuorille. Lue lisää

  Sido vaelluskenkien nauhat ja lähde mukaan vaellukselle vehmaisiin laaksoihin ja jyrkkärinteisille vuorille.

  Vaellus alkaa Mascasta, kauniilta alueelta, jota kehystävät taustalla kohoavat vuoret. Vaellamme noin kahdeksan kilometrin matkan, johon kuluu aikaa noin neljä tuntia. Vaelluksen tahti on rauhallinen ja pidämme sen aikana useita taukoja.

  Huolimatta rauhallisesta tahdista on vaellus suhteellisen vaativa ja sinulle tulee olla hyvä peruskunto ja mielellään aiempaa kokemusta korkealla vaeltamisesta.

  Patikoimme halki kauniin laakson ja päätämme vaelluksen meren rantaan Mascan lahdelle, jossa on tilaisuus pulahtaa vilvoittavaan meriveteen. Vene vie meidät sen jälkeen Los Gigantesiin.

  Vaelluksen aikana nautitaan mukaan otettu retkilounas, joka sisältyy hintaan. Kenkiä ja sauvoja vuokrataan.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • PADI Advanced Open Water Diver (Jatkokurssi)

  Kokeile syväsukellusta ja navigointia

  Kurssi on tarkoitettu sinulle, jolla on PADI Open Water-sertifikaatti ja haluat jatkaa pidemmälle. Kurssi laajentaa ja syventää tietojasi ja saat enemmän kokemusta sukeltajana. Sukellat viisi kertaa 2-3 päivän aikana. Lue lisää

  Kurssi on tarkoitettu sinulle, jolla on PADI Open Water-sertifikaatti ja haluat jatkaa pidemmälle. Kurssi laajentaa ja syventää tietojasi ja saat enemmän kokemusta sukeltajana. Sukellat viisi kertaa 2-3 päivän aikana.

  Tämän kurssin jälkeen sinulla on kokemusta viidestä erilaisesta sukelluksesta. Pakollisia sukelluksia on kaksi:

  - Syväsukellus: Koe miltä tuntuu hengittää syvällä pinnan alla, n. 30 metrissä. Turvallinen ja hauska tapa totutella syvyyteen. - Navigointi: Opi suunnistamaan pinnan alla kompassin avulla ja ilman. On tärkeää pystyä navigoimaan nopeasti ja tehokkaasti niin, ettei arvokas sukellusaika kulu hukkaan.

  Tämän jälkeen voit valita lisäksi kolme eri sukellusta: - Peak Performance Buoyancy - Underwater Photographer - Hylkysukellus - Search and recovery - Underwater naturalist

  Olethan paikan päällä yhteydessä oppaisiin niin saat tiedon aikataulusta ja noutoajoista.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • PADI Open Water Diver (alkeiskurssi)

  Mahdollisuus saada kansainvälinen sukellussertifikaatti Teneriffan kristallinkirkkaissa vesissä!

  Kurssin jälkeen voit sukeltaa 18 metrin syvyyteen asti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan parina. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa PADI Advanced Open Wateriin. Tämä on loistava tilaisuus kaikille, jotka haluavat kokea lomalla jotain uutta ja jännittävää. Lue lisää

  Kurssin jälkeen voit sukeltaa 18 metrin syvyyteen asti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan parina. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa PADI Advanced Open Wateriin. Tämä on loistava tilaisuus kaikille, jotka haluavat kokea lomalla jotain uutta ja jännittävää.

  Kurssilla on viisi teoriatuntia, joissa käydään läpi erilaisia sukellustilanteita. Teoria toteutetaan käytännössä viidellä harjoitussukelluksella altaassa.

  Tämän jälkeen on aika lähteä merelle ja neljä sukelluskertaa odottavat Teneriffan kristallinkirkkaissa vesissä. Näkyvyys on yleensä hyvä, usein jopa 20 metriin saakka. Pinnan alla tapaat kaikkea ilveilijäkaloista, mureenoihin sekä merikilpikonnia ja pieniä mustekaloja.

  Jos olet todella malttamaton, voit aloittaa kurssin teoreettisen osuuden jo verkossa Blue Explorersin kautta ja jatkaa harjoittelua käytännössä, kun saavut Teneriffalle.

  Kurssi kestää kolmesta neljään päivään.

  Olethan paikan päällä yhteydessä oppaisiin niin saat tiedon aikataulusta ja noutoajoista.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • Pallopäävalaiden ja delfiinien tähystystä

  Lähde tarkkailemaan meren leikkisiä asukkaita.

  Puolipäiväretki yhdellä saaren suurimmista katamaraaneista. Lue lisää

  Puolipäiväretki yhdellä saaren suurimmista katamaraaneista.

  Lähde mukaan purjehdukselle Atlantille suuren katamaraanin kannella. Aluksen miehistö suuntaa keulan kohti alueita, joissa he tietävät villien meren asukkaiden tavallisesti oleskelevan. Jos onni on myötä, näet meren leikkisiä asukkaita, delfiinejä ja pallopäävalaita, jotka tulevat pinnalle hengittämään.

  Tämän merellisen retken aikana voit uida tai vain nauttia auringosta ja kauniista näkymistä.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Puerto de la Cruz – omatoimisesti

  Idyllistä pikkukylätunnelmaa, shoppailua ja puutarhan kauneutta

  Puerto de la Cruz oli Kanariansaarten ensimmäinen, "oikea" rantalomakohde. Jo 1800-luvun alussa rikkaat englantilaiset matkustivat tänne ; tämä historia heijastuu perinteisissä luksushotelleissa, jotka vieläkin sijaitsevat palmujen reunustamalla rantakadulla. Lue lisää

  Puerto de la Cruz oli Kanariansaarten ensimmäinen, "oikea" rantalomakohde. Jo 1800-luvun alussa rikkaat englantilaiset matkustivat tänne ; tämä historia heijastuu perinteisissä luksushotelleissa, jotka vieläkin sijaitsevat palmujen reunustamalla rantakadulla.

  Kaupungin sydämen muodostavat korttelit Plaza del Charcon aukion ja sataman ympärillä. Kujia reunustavissa taloissa on jäljellä aidot, paikallista tyyliä edustavat puuparvekkeet. Kannattaa vierailla kauniissa 1600-luvun katedraalissa Iglesia de la Peña de Franciassa, jonka välittömässä läheisyydessä on lisäksi tapas-baareja sekä taidegallerioita.

  Tämän päivän Puerto de la Cruz on samalla kertaa sekä viehättävä aurinkolomakohde että eloisa pikkukaupunki. Täällä sijaitsevat monet Teneriffan parhaista ravintoloista. Ja ostoksia voi tehdä niin kansainvälisissä merkkiliikkeissä kuin pienissä paikallisissa leipomoissa ja lihakaupoissa.

  Kokemisen arvoinen on myös vaellus vuonna 1788 valmistuneessa tuoksuvassa suuressa kasvitieteellisessä puutarhassa, jonne on kerätty harvinaisia kasvilajeja maailman kaikista kolkista viideltä eri mantereelta.

  Kaupungista löytyy uimapaikkoja sekä suositulla Playa Jardinin laavarannalla että hiljattain uusitussa Lago Martiánezin lido-uimalassa. Uimala muodostuu useista suurista ja tyylikkäistä merivesialtaista, jotka on suunnitellut naapurisaari Lanzaroten suuri kuuluisuus, arkkitehti César Manrique.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Ritariturnajaiset

  Ritarien ja turnajaisten ilta

  Vauhdikas iltaretki keskiaikaisissa tunnelmissa! Lähde mukaan katsomaan ritarishow'ta Castillo San Migueliin. Lue lisää

  Vauhdikas iltaretki keskiaikaisissa tunnelmissa! Lähde mukaan katsomaan ritarishow'ta Castillo San Migueliin.

  Castillo San Miguelin suuressa turnajaissalissa katselet maneesin laidalta vauhdikkaita turnajaisia ja voit kannustaa "oman" ritarisi voittoon.

  Päivällisellä tarjotaan keittoa ja kanaa, joka nautitaan keskiaikaiseen tapaan – sormin!

  Turnajaisten jälkeen avataan ritarisalin ovet ja voit tanssia orkesterin tahdissa melkein puoleenyöhön asti. Nauti myös vauhdikkaasta brasilialaisesta capoeira-tanssiesityksestä!

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Santa Cruz Shopping"

  Ostoksia suurkaupungissa

  Lähde viettämään päivää lomakohteiden ulkopuolelle ja koe aidon espanjalaisen kaupungin tunnelmaa. Santa Cruz sijaitsee Teneriffan koillisosassa, ja on 250 000 asukkaallaan saaren suurin kaupunki. Santa Cruz on myös saaren pääkaupunki. Lue lisää

  Lähde viettämään päivää lomakohteiden ulkopuolelle ja koe aidon espanjalaisen kaupungin tunnelmaa. Santa Cruz sijaitsee Teneriffan koillisosassa, ja on 250 000 asukkaallaan saaren suurin kaupunki. Santa Cruz on myös saaren pääkaupunki.

  Päivän voit viettää kuten haluat, liikkeelle lähdemme heti aamusta ja matka Santa Cruziin kestää noin tunnin. Perillä voit käydä useissa ostoskeskuksissa, samalla kadulla sijaitsevat niin Meridiano, Tres de Mayo kuin tunnettu El Corte Inglés. Ostoskeskusten liikkeistä mainittakoon mm. tunnetut Zara, Bershka, Mango ja Stradivarius.

  Santa Cruzissa on myös useita ostoskatuja kauppoineen, ravintoloineen ja kahviloineen. Useimmat sijaitsevat Plaza de Españan ympärillä.

  Kulttuurinnälkäiset voivat kävellä Auditorio de Tenerifelle, kaupungin konserttitalolle tai poiketa tutustumassa Señora de la Concepióniin, Santa Cruzin vanhimpaan kirkkoon.

  Sulje

  Kokopäiva / Shoppailu

 • Seaquest - yksityinen purjevene

  Yksityinen veneretki luksusjahdilla

  Lähde nauttimaan merelle pienellä kokoonpanolla suuren purjejahdin, Seaquestin, kyytiin. Koko vene on sinun ja seurueesi käytössä 3 tunnin ajan.  Lue lisää

  Lähde nauttimaan merelle pienellä kokoonpanolla suuren purjejahdin, Seaquestin, kyytiin. Koko vene on sinun ja seurueesi käytössä 3 tunnin ajan. 

  Hieman ylellisempi veneretki maksimissaan 10 henkilön ryhmässä. Jahdilla tarjoillaan juomia ja pikkupurtavaa.

  Voit hemmotella itseäsi, ottaa rennosti  ja nauttia. Päivän päätteeksi pääset pulahtamaan kauniin poukaman tuntumaan Teneriffan etelärannikolla.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Siam Park

  Vesiseikkailu koko perheelle

  Siam Park -vesipuistossa voi koko perhe huvitella koko päivän. Vesiliukumäet ja hiekkaranta takaavat vauhdikkaan ja hauskan päivän. Lue lisää

  Siam Park -vesipuistossa voi koko perhe huvitella koko päivän. Vesiliukumäet ja hiekkaranta takaavat vauhdikkaan ja hauskan päivän.

  Haasta ystäväsi tai perheesi laskemaan 28 metriä korkeasta Tower of Powerista, jonka tunneli vie läpi haialtaan. Tai kokeile vaikkapa lohikäärmettä, jossa voit tuntea itsesi painottomaksi. Riippumatta siitä, minkä vesiliukumäen valitset, on Siam Parkissa luvassa henkeäsalpaavia kokemuksia.

  Kaikkein pienimmille on vesipuistossa erillinen alue liukumäkineen ja vesileikkeineen. Pitkä hiekkaranta ja aaltoallas sopivat hyvin vilvoitteluun. Puistossa on useita ravintoloita ja baareja.

  Puisto on avoinna klo 10.00–17.00.

  Ostaessaan sisäänpääsylipun Siam Parkiin Finnmatkoilta, voivat Puerto de la Cruzissa tai Los Gigantesissa asuvat ostaa lisäksi kuljetuksen puistoon.

  Los Cristianosista, Playa de las Américasista ja Playa Fañabesta on ilmainen bussikuljetus Siam Parkiin. Playa Paraison Blue Village RIU Buenavistasta on oma kuljetus puistoon.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Siam Park & Loro Parque

  Parhaita perheiden elämyspuistoja

  Yhdistä Teneriffan kaksi suurta vetonaulaa Lue lisää

  Yhdistä Teneriffan kaksi suurta vetonaulaa

  Mainio yhdistelmälippu lomailijalle, joka haluaa kokea kaksi Teneriffan suurinta vetonaulaa, Siam Parkin ja Loro Parquen.

  Tämän retken eri vaihtoehdot näet Minun lomani -sivulta.  Siam Park & Loro Parque -yhdistelmälipun voit halutessasi varata siten, että hintaan sisältyy:
  – Kuljetus Siam Parkiin Puerto de la Cruzista tai Los Gigantesista
  – Premium-paketti Loro Parqueen, joka sisältää kuljetuksen, tunnin kestävän opastetun kierroksen sekä kolmen ruokalajin lounaan ruokajuomineen. Lisäksi sisältyy lounas ruokajuomineen Siam Parkissa.

  Los Cristianosista, Playa de las Américasista ja Playa Fañabesta on ilmainen bussikuljetus Siam Parkiin. Playa Paraison Blue Village RIU Buenavistasta on oma kuljetus puistoon.

  Siam Park Haasta ystäväsi tai perheesi laskemaan 28 metriä korkeasta Tower of Powerista, jonka tunneli vie läpi haialtaan. Tai kokeile vaikkapa lohikäärmettä, jossa voit tuntea itsesi painottomaksi. Riippumatta siitä, minkä vesiliukumäen valitset, on Siam Parkissa luvassa henkeäsalpaavia kokemuksia.

  Kaikkein pienimmille on vesipuistossa erillinen alue liukumäkineen ja vesileikkeineen. Pitkä hiekkaranta ja aaltoallas sopivat hyvin vilvoitteluun. Puistossa on useita ravintoloita ja baareja.

  Loro Parque Hyvin hoidetussa puistossa, jossa on paljon eksoottisia kasveja, näet mm. miekkavalaita, delfiinejä, haita, merileijonia, pingviinejä, gorilloja ja papukaijoja. Puistossa on myös useita baareja ja ravintoloita. Loro Parque sopii kaikenikäisille.

  Pingvinaariossa sadat pingviinit uivat vedessä jäävuoren ympärillä ja seisovat vahdissa kuin sotilaat kauniissa frakkia muistuttavissa asuissaan.

  Päivän aikana näet useita esityksiä, jotka kaikki sisältyvät lipun hintaan. Ehkä kaikkien vaikuttavin on miekkavalaiden show, jossa nämä suuret, älykkäät eläimet hyppivät, roiskuttavat vettä ja tekevät kaikenlaisia temppuja. Hauskin on varmaa merileijonien esitys, mutta myös papukaijoilla ja delfiineillä on oma show'nsa.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Submarine Safari

  Sukellus syvälle pinnan alle

  Yksi maailman harvoista kaupallisista sukellusveneistä tekee retkiä Sann Miguel de Abonasta. Lähde mukaan! Lue lisää

  Yksi maailman harvoista kaupallisista sukellusveneistä tekee retkiä Sann Miguel de Abonasta. Lähde mukaan!

  Submarine Safaris tarjoaa unohtumattoman elämyksen Atlantin pinnan alla Teneriffan etelärannikon edustalla. Tähän jännittävään maailmaan on aiemmin ollut mahdollisuus tutustua vain sukeltamalla, mutta nyt se avautuu myös muille.

  Voit rauhassa nauttia olostasi turvallisessa, ilmastoidussa aluksessa ja antaa ammattitaitoisen miehistön opastaa sinut erilaiseen maailmaan pinnan alle.

  Retki on varattavissa joko aamu- tai iltapäiväretkenä.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Sukellusta ja snorklausta

  Lähde sukeltamaan ja snorklaamaan

  Vietä yksi päivä sukelluksen ja snorklauksen merkeissä. Pinnan alla voit nähdä kilpikonnia, merihevosia ja mustekaloja. Aamulla saat  perusopetuksen snorklaukseen ja sukellukseen ja pääset tutustumaan varustukseen. Ohjaajavat vastaavat sinua askarruttaviin kysymyksiin. Lue lisää

  Vietä yksi päivä sukelluksen ja snorklauksen merkeissä. Pinnan alla voit nähdä kilpikonnia, merihevosia ja mustekaloja. Aamulla saat  perusopetuksen snorklaukseen ja sukellukseen ja pääset tutustumaan varustukseen. Ohjaajavat vastaavat sinua askarruttaviin kysymyksiin.

  Päivän aluksi saat perehdytyksen varusteiden käyttöön, jonka jälkeen olet valmis tutkimaan Teneriffan upeaa merenalaista elämää. Snorklaaminen on hauskaa ja helppoa, ja koko perhe voi olla mukana.

  Lyhyen tauon jälkeen opiskelemme sukelluksen teoriaa ja pääset sukeltamaan ensimmäisen sukelluksesi yhdessä ohjaajan kanssa. Täällä on värikkäitä kaloja, vesiheinän peittämiä kallioita ja kaunis hiekkapohja.

  Ohjaajat pitävät huolen siitä, että päivästäsi tulee paras mahdollinen. Kaikki saavat edetä omaan tahtiinsa. Saatat ehkä yllättyä siitä, miten helppoa sukeltaminen onkaan ja kuinka paljon pinnan alla riittää tutkittavaa. Jos janoat vielä lisää päivän päätteeksi, voit varata ylimääräisen päivän ja suorittaa PADI-sertifikaatin.

  Snorklaamaan ja sukeltamaan lähdetään suoraan rannalta.

  Olethan paikan päällä yhteydessä oppaisiin niin saat tiedon aikataulusta ja noutoajoista.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Teide Cable Car – lippu

  Osta köysiratalippu ennakkoon

  Haluatko käydä espanjan korkeimmalla vuorenhuipulla? Teiden tulivuori Teneriffalla on Espanjan korkein paikka. Tästä voit ostaa lipun Teiden köysirataan. Lue lisää

  Haluatko käydä espanjan korkeimmalla vuorenhuipulla? Teiden tulivuori Teneriffalla on Espanjan korkein paikka. Tästä voit ostaa lipun Teiden köysirataan.

  Kun ostat köysiratalipun ennakkoon, pääset nopeammin huipulle, koska vältyt lippujonolta. Matka ylös (3555 m merenpinnasta) kestää noin 7 min., vuoren huippu on 3718 m merenpinnasta.

  Köysiratalipun voit käyttää joko Finnmatkojen Teiden-retkellä tai mikäli menet Teidelle omin päin.

  Sulje

  Puolipäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Teneriffan salaisuudet – Collection

  Mukavin tapa tutustua Teneriffaan

  Retki matkustaen bussilla saaren kauneimpiiin osiin. Koe vaivattomasti Teneriffan unohdettuja helmiä. Lue lisää

  Retki matkustaen bussilla saaren kauneimpiiin osiin. Koe vaivattomasti Teneriffan unohdettuja helmiä.

  Ihanan vuorilla vietettävän päivän aikana nautit kauniista luonnosta, rauhasta ja suurenmoisista maisemista.

  Suuntaamme retkibussin Teneriffan läntisiin osiin, paikkoihin, jotka usein unohdetaan. Käymme mm. Tenolaaksossa, Garachicossa ja Mascassa. Mascaa kutsuttiin ennen usein "unohdetuksi kyläksi", koska aiemmin sinne ei ollut edes tietä.

  Pysähdymme myös tuhat vuotta vanhan traakkipuun luona ja kuulemme, mistä se on saanut erikoisen kasvitieteellisen nimensä Dracaena draco. Tarinaan liittyy ehkä prinsessa?

  Garachicon kylässä on kauniita rakennuksia pienen aukion ympärillä ja useita vanhoja, jo suljettuja, luostareita. Täällä paljastetaan Garachicon salaisuus.

  Valitsemalla tämän retken tuet ympäristöprojektia Teneriffalla (0,50 e/aikuinen ja 0,25 e/lapsi), jossa työskennellään kilpikonnien pelastamisen hyväksi sekä pyritään parantamaan mikro-organismien eloonjääntiä ja lisääntymistä meressä.

  *Collection on valikoima retkiä, jotka on suunniteltu siten, että näet lomakohteesi aidoimmillaan. Vierailemme näillä retkillä kulttuurillisesti ja historiallisesti tärkeissä paikoissa. Retket täyttävät ympäristövaatimuksemme, jotka ovat osa jatkuvaa työtämme ympäristön hyväksi.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Vaellus La Gomeralla Teneriffalta

  Näe luonto lähietäisyydeltä

  Lähde Teneriffan naapurisaarelle La Gomeralle. Huolimatta siitä, että tämä lähes ympyränmallinen saari on halkaisijaltaan vain noin 20 km, kurottaa sen korkein huippu 1 485 m merenpinnan yläpuolelle. Vehreys on silmiinpistävää ja jyrkkiä vuorenrinteitä leikkaavat syvät rotkot. Lue lisää

  Lähde Teneriffan naapurisaarelle La Gomeralle. Huolimatta siitä, että tämä lähes ympyränmallinen saari on halkaisijaltaan vain noin 20 km, kurottaa sen korkein huippu 1 485 m merenpinnan yläpuolelle. Vehreys on silmiinpistävää ja jyrkkiä vuorenrinteitä leikkaavat syvät rotkot.

  Päivä alkaa lauttamatkalla Teneriffalta La Gomeralle, laivamatka kestää noin 40 minuuttia. Tämän jälkeen ajamme bussilla pääkaupunki San Sebastíanista ylös Garajonayn kansallispuistoon.

  Aloitamme vaelluksemme keskellä kansallispuistoa sijaitsevasta Laguna Grandesta. Vaellamme mahtavan El Cedron sademetsän läpi, joka on yksi maailman suurimmista laakeripuumetsistä.

  Opimme päivän aikana lisää La Gomeran saaresta ja sen asukkaista.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Viiniretki – Collection

  Maailmanperintöä, markkinat ja viinin maistelua

  La Laguna on saaren tärkeimpiä historiallisia kaupunkeja – olihan se saaren ensimmäinen pääkaupunki. Teguestessa kuulemme lisää saaren tunnetuista viineistä. Lue lisää

  La Laguna on saaren tärkeimpiä historiallisia kaupunkeja – olihan se saaren ensimmäinen pääkaupunki. Teguestessa kuulemme lisää saaren tunnetuista viineistä.

  Lagunan vanha keskusta on Unescon maailmanperintöluettelossa ja todella näkemisen arvoinen. Teemme vanhassa keskustassa pienen kävelykierroksen tutustuen sen tärkeimpiin rakennuksiin. Lisäksi ehdit omin päin tutustumaan kaupungin markkinoihin.

  Matkamme jatkuu Teguesten kaupunkiin, joka on tunnettu viinintuotannostaan. Vierailemme Bodega Valle Molinassa ja teemme pienen kierroksen viinitilalla ja viinikellarissa. Pääsemme myös maistelemaan viinejä ja kanarialaisia pieniä tapaksia. Tämän jälkeen nautimme lounaan ja palaamme hotellille.

  *Collection on valikoima retkiä, jotka on suunniteltu siten, että näet lomakohteesi aidoimmillaan. Vierailemme näillä retkillä kulttuurillisesti ja historiallisesti tärkeissä paikoissa. Retket täyttävät ympäristövaatimuksemme, jotka ovat osa jatkuvaa työtämme ympäristön hyväksi.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri