Finnmatkojen Las Piramides FF+
Edullinen vaihtoehto

Las Piramides FF+

Kun sijainti on tasoa tärkeämpi

Hinta alk.
798 e
10.04.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Las Piramides on yksinkertainen huoneistohotelli keskellä Playa de las Américasia. Täällä asut lähellä kauppoja, ravintoloita ja iltaelämää, mutta sijainti on kuitenkin hieman rauhallisempi. Playa de las Américasin suurimmat rannat ovat lisäksi kävelyetäisyydellä hotellilta. Näytä lisää
Hinta alk.
798 e
10.04.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Las Piramides on yksinkertainen huoneistohotelli keskellä Playa de las Américasia. Täällä asut lähellä kauppoja, ravintoloita ja iltaelämää, mutta sijainti on kuitenkin hieman rauhallisempi. Playa de las Américasin suurimmat rannat ovat lisäksi kävelyetäisyydellä hotellilta.

Jos et halua lähteä rannalle, voit jäädä viettämään päivää jollekin Las Piramidesin neljästä uima-altaasta. Allasalueista suurin on myös suosituin, täällä sekä aikuisten allas että lastenallas ovat lämmitettyjä. Jos varaat huoneiston allasnäkymällä, on näkymä huoneistostasi jollekin näistä altaista.

Hotellialueella on:

  • Minimarket
  • Matkamuistomyymälä
  • Pieni leikkipaikka lapsille
  • Allas- ja snackbaari
  • Kampaamo
     

Valitse näköala
Voit lisämaksusta varata huoneiston allasnäkymällä. Yhdellä rakennuksella on sisäpiha, ja osa huoneistoista on tälle sisäpihalle päin. Joistain huoneistoista ei ole lainkaan näköalaa, vaan ne sijaitsevat toista rakennusta päin.

Voit varata lisäpalveluna joko puolihoidon tai All Inclusiven noutopöytäaterioilla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje