Edullinen vaihtoehto
Lomakohteen edullisin

Las Piramides FF+

Kiva allasalue niin isoille kuin pienille

Hinta alk.
501 e561 e
06.01.2015 Lähtöpaikka Tampere 8 päivää
Huoneistohotelli Las Piramides sijaitsee keskeisellä paikalla Playa de las Américasissa. Vaikka asut lähellä kauppoja, ravintoloita ja iltaelämää, on sijainti kuitenkin rauhallinen ja suojaisa. Playa de las Américasin suurimmat rannat ovat lisäksi kävelyetäisyydellä hotellilta. Lue lisää
Hinta alk.
501 e561 e
06.01.2015 Lähtöpaikka Tampere 8 päivää

Huoneistohotelli Las Piramides sijaitsee keskeisellä paikalla Playa de las Américasissa. Vaikka asut lähellä kauppoja, ravintoloita ja iltaelämää, on sijainti kuitenkin rauhallinen ja suojaisa. Playa de las Américasin suurimmat rannat ovat lisäksi kävelyetäisyydellä hotellilta.

Jos et halua lähteä rannalle, on Las Piramidesissa peräti neljä uima-allasta, joiden äärelle voit jäädä rentoutumaan. Allasalueista suurin on myös suosituin, täällä sekä aikuisten allas että lastenallas ovat lämmitettyjä. Jos varaat huoneiston allasnäkymällä, on näkymä huoneistostasi jollekin näistä altaista.

Supermarket hotellilla
Hotellilla on lisäksi ravintola, kampaamo, matkamuistomyymälä sekä pieni leikkitila lapsille. Kun mielesi tekee jotain pientä suolaista tai kylmää juomaa, on allas- ja snackbaariin lyhyt matka.

Valitse näköala
Voit lisämaksusta varata huoneiston allasnäkymällä, kuten myös vaikka kattoterassillisen kolmion. Yhdellä rakennuksella on sisäpiha, ja osa huoneistoista on tälle sisäpihalle päin. Joistain huoneistoista ei ole lainkaan näköalaa, vaan ne sijaitsevat toista rakennusta päin.

Voit varata lisäpalveluna joko puolihoidon tai All Inclusiven noutopöytäaterioilla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit