Finnmatkojen Blue Star Gran Oasis Resort FFFF

Blue Star Gran Oasis Resort FFFF

Lämmitetty uima-allas, golfkenttä lähellä

Finnmatkojen Blue Star Gran Oasis Resort sijaitsee rauhallisella alueella Playa de las Américasin ylemmässä osassa, golfkentän äärellä. Hotellilla on kaksi allasta (joista toinen on lämmitetty), runsaasti aktiviteetteja sekä hyvin varustettuja huoneistoja, joista osassa on kattoterassi ja tilaa jopa 6 hengelle. Näytä lisää

Finnmatkojen Blue Star Gran Oasis Resort sijaitsee rauhallisella alueella Playa de las Américasin ylemmässä osassa, golfkentän äärellä. Hotellilla on kaksi allasta (joista toinen on lämmitetty), runsaasti aktiviteetteja sekä hyvin varustettuja huoneistoja, joista osassa on kattoterassi ja tilaa jopa 6 hengelle.

Blue Star Gran Oasis Resortista löytyy kaikki mitä tarvitset: uima-altaita, rauhallinen sijainti, runsaasti tekemistä niin lapsille kuin aikuisille sekä mukava kävelyetäisyys sekä Los Cristianoksen satamaan että Playa de las Américasiin ja sen kauppoihin ja ravintoloihin.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu


Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Supermarket, hierontaa ja minidisko
Gran Oasis Resortissa on lisäksi supermarket, ravintola, allasbaari, snackbaari sekä mahdollisuus hierontaan. Joinain iltoina on tarjolla paikallisten artistien show-esityksiä. Perheen pienimmille on lastenallas, keinuin ja liukumäin varustettu leikkipaikka sekä minidisko. Hieman vanhemmille on tarjolla biljardia ja erilaisia pelejä.

Parveke vai oma kattoterassi?
Kaksioissa on yläkerrassa parveke ja alakerrassa maaparveke. Kolmioissa on parvekkeen lisäksi oma kattoterassi, jolta on häikäisevä näköala Los Cristianokseen ja auringonlaskuun.

Varaa ateriat ennakkoon
Aamiaispöytä, puolihoito tai All Inclusive noutopöytäaterioin on varattavissa lisämaksusta, jolloin joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje