Finnmatkojen Andorra FFF
Pientä & kodikasta

Andorra FFF

Suositut huoneistot keskeisellä paikalla

Pitkälti palvelunsa ja sijaintinsa vuoksi Andorra on yksi kysytyimmistä huoneistohotelleistamme Teneriffalla, hotellilla on runsaasti kanta-asiakkaita vuodesta toiseen. Playa de las Americasin rannalle, ostoksille ja huveihin pääset hotellilta kätevästi kävellen.  Näytä lisää

Pitkälti palvelunsa ja sijaintinsa vuoksi Andorra on yksi kysytyimmistä huoneistohotelleistamme Teneriffalla, hotellilla on runsaasti kanta-asiakkaita vuodesta toiseen. Playa de las Americasin rannalle, ostoksille ja huveihin pääset hotellilta kätevästi kävellen. 

Andorra sijaitsee kävelymatkan päässä Las Vistasin rannalta sekä Playa de las Americasin parhaista ostoskeskuksista ja ravintoloista. Toisin sanoen täällä kuluu vähemmän rahaa bussi- ja taksikuluihin, sen sijaan voit käyttää rahat ostoksiin ja huveihin! Andorrasta on lisäksi lyhyt matka Golf de las Americasin golfkentälle.

Lämmitetty uima-allas
Hotelli koostuu kolmesta rakennuksesta, joissa huoneistot ja aamiaishuone sijaitsevat. Uima-allas on lämmitetty marraskuusta huhtikuuhun, altaasta osa on erotettu lapsille. Allasalueella on myös yhdistetty snack-/allasbaari.

Varaa puolihoito
Lisäpalveluna voit varata puolihoidon, joka sisältää pienen aamiaispöydän lisäksi päivällisen noutopöydästä. Puolihoitoon sisältyy myös uudenvuodenpäivällinen 31.12.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, pieni aamiaispöytä. 

Sulje