Andorra FFF

Suositut huoneistot keskeisellä paikalla

Pitkälti henkilökohtaisen palvelunsa ja keskeisen sijaintinsa vuoksi Andorra on yksi kysytyimmistä huoneistohotelleistamme, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita vuodesta toiseen. Lue lisää

Pitkälti henkilökohtaisen palvelunsa ja keskeisen sijaintinsa vuoksi Andorra on yksi kysytyimmistä huoneistohotelleistamme, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita vuodesta toiseen.

Andorra sijaitsee kävelymatkan päässä Las Vistasin rannalta sekä Playa de las Américasin parhaista ostoskeskuksista ja ravintoloista. Toisin sanoen täällä kuluu vähemmän rahaa bussi- ja taksikuluihin, ja sen sijaan voit käyttää rahat ostoksiin ja huveihin! Andorrasta on myös lyhyt matka Golf de las Américasin golfkentälle.

Lämmitetty uima-allas
Hotellilla on kolme rakennusta, joissa huoneistot ja aamiaishuone sijaitsevat. Uima-allas on lämmitetty marraskuusta huhtikuuhun, altaasta osa on erotettu lapsille. Allasalueella on myös yhdistetty snack-/allasbaari.

Varaa puolihoito
Lisämaksusta voit varata yksinkertaisen aamiaispöydän, puolihoidon (aamiais- ja päivällisbuffet) tai allasnäköalallisen huoneiston. Uudenvuodenpäivällinen sisältyy puolihoitoon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit