Playa de las Americas

Playa de las Américas on sekä huvielämän että rantaelämän keskus aurinkoisella etelä-Teneriffalla. Samalla se on jatkuvasti kehittyvä lomakohde, jossa avataan vuosittain uusia kävelykatuja, ostoskeskuksia ja ravintoloita. Hotellivalikoimastamme löydät ilman lapsia matkustaville suunnitellun Blue Couplesin sekä neljä Blue Staria, joissa on tarjolla aktiviteetteja koko perheen yhdessäoloon. Lue lisää

Playa de las Américas on sekä huvielämän että rantaelämän keskus aurinkoisella etelä-Teneriffalla. Samalla se on jatkuvasti kehittyvä lomakohde, jossa avataan vuosittain uusia kävelykatuja, ostoskeskuksia ja ravintoloita. Hotellivalikoimastamme löydät ilman lapsia matkustaville suunnitellun Blue Couplesin sekä neljä Blue Staria, joissa on tarjolla aktiviteetteja koko perheen yhdessäoloon.

Kaikkialla on mukavaa vain katsella ja kuljeskella. Vanhimmissa osissa, lähellä Los Cristianosin satamaa on elämä vilkkainta, on markkinakojuja, kahviloita ja pikkukauppoja. Lisäksi täällä on alueen kenties hienoin ranta, laaja Playa de las Vistas värikkäine aurinkovarjoineen.

Pitkä ja upea rantakatu
Satamasta alkaa myös viihtyisästi suunniteltu rantakatu, joka ulottuu useita kilometrejä pitkänä luoteeseen, aina Puerto Colonin pienvenesatamaan asti ja sieltä edelleen Playa de Fañabén naapurilomakohteeseen.

Neljä Blue Staria

Finnmatkoilla on Playa de las Americásissa hyvä valikoima hotelleja joka makuun. Joukossa on muun muassa neljä perheille sopivaa Blue Star -hotellia, joissa on niin Play Hotel -leikkitila lapsille kuin myös aktiviteetteja joihin lapset ja aikuiset voivat osallistua yhdessä. Valitse keskeisellä paikalla sijaitseva bungalowhotelli Blue Star Parque Cristobal, tyylikäs Blue Star Marylanza, Blue Star Oasis lähellä golfkenttää tai kauden uutuus Blue Star Villa Mandi.

Profiloituja hotelleja
Blue Couples Gran Tinerfe on hyvä valinta ilman lapsia matkustaville. Hotelli sijaitsee meren äärellä ja on erityisesti suunniteltu pareille. Siellä on kolme uima-allasta, sauna, tenniskenttä ja pianobaari; lisäksi puolihoito sisältyy matkan hintaan. Ikäraja hotellille on 16 vuotta. Muita huolella valikoituja hotellejamme ovat mm. Parhaalla paikalla -luokan huoneistohotellit Columbus ja Vistasur, Edullinen vaihtoehto Las Piramides sekä Perhelöytö Panoramica Heights.

Siam Parkin vesipuisto
Suosittu nähtävyys Playa de las Américasissa on Siam Parkin vesipuisto, joka avattiin vuonna 2008. Se on Euroopan suurin vesipuisto, jossa on kaikkea hitaasti virtaavista virroista voimakkaisiin aaltokoneisiin. Pienille lapsille on kahluualtaita ja isommille useita vesiliukumäkiä.

Thaimaalainen kylä
Siam Parkissa on lisäksi maailman suurin kokoelma thaimaalaisia rakennuksia Thaimaan ulkopuolella. 25 hienon thaityylisen rakennuksen kylässä tuntee melkein saapuneensa Kaukoitään. Trip Advisorin käyttäjät ovat hiljattain äänestäneet Siam Parkin Espanjan parhaaksi teemapuistoksi, ja toiseksi parhaaksi koko Euroopassa.

Eläinpuisto Loro Parque
Yhtä suuri nähtävyys Teneriffalla on Loro Parque -eläinpuisto. Miekkavalas- ja delfiiniesityksien välissä voit nähdä mm. papukaijoja, gorilloja ja pingviinejä maailman suurimmassa pingvinaariossa. Puisto sijaitsee Puerto de la Cruzin ulkopuolella pohjois-Teneriffalla. Kuljetuksen ja liput sekä Loro Parqueen että Siam Parkiin voit ostaa Finnmatkojen kautta. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Muita retkiä
Retket-välilehdeltä voit lukea myös monista muista mielenkiintoisista retkistämme. Esimerkkeinä mm. saarikierros Teneriffan salaisuudet, käynti Teiden tulivuorella, delfiinien tähystystä katamaraanilla, päivä vehreällä naapurisaarella La Gomeralla sekä sukellus Atlantin pinnan alle sukellusveneellä.

Vuokraa auto etukäteen

Auton vuokraaminen on myös hyvä tapa tutustua Teneriffan saareen. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin Santa Cruzin suurkaupunki. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Enemmän elämyksiä TEMA-matkalla
Kun haluat nähdä ja kokea vielä enemmän, voit yhdistää rantalomaan TEMAn viikon kestävän kiertomatkan. Ohjelmassamme on luonnonläheinen vaellusmatka "Vaellus Teneriffalla ja La Gomeralla". Lue lisää

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Teneriffan Reina Sofia -lentokentälle meno n. 6 t 40 min./paluu n. 6 t 30 min.
Lentokenttäkuljetus: Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Näytä lisää

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Kuljetus Reina Sofian lentokentältä ensimmäiseen Playa de las Américasin hotelliin n. 25 min.

Sulje

Suosituimmat hotellit