Playa de las Americas

Playa de las Américas on sekä huvielämän että rantaelämän keskus aurinkoisella etelä-Teneriffalla. Lomakohteessa avataan vuosittain uusia kävelykatuja, ostoskeskuksia ja ravintoloita. Hotellivalikoimastamme löytyy niin Pientä ja kodikasta -hotelli kuin myös hotelleja Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto -luokista. Valikoimassamme on myös useita perheystävällisiä Blue Star -hotelleja, joissa on tarjolla aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. Lue lisää

Playa de las Américas on sekä huvielämän että rantaelämän keskus aurinkoisella etelä-Teneriffalla. Lomakohteessa avataan vuosittain uusia kävelykatuja, ostoskeskuksia ja ravintoloita. Hotellivalikoimastamme löytyy niin Pientä ja kodikasta -hotelli kuin myös hotelleja Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto -luokista. Valikoimassamme on myös useita perheystävällisiä Blue Star -hotelleja, joissa on tarjolla aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille.

Kaikkialla on mukavaa vain katsella ja kuljeskella. Vanhimmissa osissa, lähellä Los Cristianosin satamaa on elämä vilkkainta, on markkinakojuja, kahviloita ja pikkukauppoja. Lisäksi täällä on alueen kenties hienoin ranta, laaja Playa de las Vistas värikkäine aurinkovarjoineen.

Pitkä ja upea rantakatu
Satamasta alkaa myös viihtyisästi suunniteltu rantakatu, joka ulottuu useita kilometrejä pitkänä luoteeseen, aina Puerto Colonin pienvenesatamaan asti ja sieltä edelleen Playa de Fañabén naapurilomakohteeseen.


Suosittelemiamme hotelleja
 • Blue Star Oasis, vehreä puutarha ja monia kanta-asiakkaita
 • Blue Star Villa Mandi, rauhallinen sijainti ja huoneistoja jopa kuudelle hengelle
 • Blue Star Marylanza, moderni hotelli, jossa voit varata All Inclusiven lisämaksusta
 • Blue Star Parque Cristobal, keskeinen sijainti ja tilavat huoneistot
 • Huoneistohotelli Andorra Pientä ja kodikasta -luokasta
 • Huoneistohotelli Vistasur Parhaalla paikalla -luokasta lähellä Las Vistas -rantaa
 • Lue lisää hotelleista alempaa


Mielenkiintoisia retkiä
 • Siam Parkin vesipuisto, jossa on lukuisia vesiliukumäkiä, aaltokone sekä thaimaalainen kylä
 • Eläinpuisto Loro Parque, jossa voit nähdä mm. miekkavalaita, delfiineitä, papukaijoja ja pingviineitä
 • Saarikierros Teneriffan salaisuudet
 • Teiden tulivuori ja Las Cañadasin laavatasanko
 • Delfiinien tähystystä katamaraanilla, retki sukellusveneellä ja päivä vehreällä naapurisaarella La Gomeralla

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on myös hyvä tapa tutustua Teneriffan saareen. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin Santa Cruzin suurkaupunki. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Enemmän elämyksiä TEMA-matkalla

Kun haluat nähdä ja kokea vielä enemmän, voit yhdistää rantalomaan TEMAn viikon kestävän kiertomatkan. Ohjelmassamme on luonnonläheinen vaellusmatka "Vaellus Teneriffalla ja La Gomeralla". Lue lisää

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Teneriffan Reina Sofia -lentokentälle meno n. 6 t 40 min./paluu n. 6 t 30 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Reina Sofian lentokentältä ensimmäiseen Playa de las Américasin hotelliin kestää n. 25 min. Näytä lisää

Kuljetus Reina Sofian lentokentältä ensimmäiseen Playa de las Américasin hotelliin kestää n. 25 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit