Finnmatkojen Playa Olid FFF
Perhelöytö

Playa Olid FFF

Huoneistohotelli runsain palveluin

Perheystävällisessä Playa Olidissa Playa de Fañabessä saat paljon vastinetta rahoillesi! Hotellilla on kaksi uima-allasta, lastenallas ja paljon hotellin järjestämiä aktiviteetteja. Kun varaat All Inclusiven, syövät alle 13-vuotiaat lapsesi maksutta. Näytä lisää

Perheystävällisessä Playa Olidissa Playa de Fañabessä saat paljon vastinetta rahoillesi! Hotellilla on kaksi uima-allasta, lastenallas ja paljon hotellin järjestämiä aktiviteetteja. Kun varaat All Inclusiven, syövät alle 13-vuotiaat lapsesi maksutta.

Playa Olidin raikkaat huoneistot sopivat niin pienille kuin suurillekin perheille.

Palveluita koko perheelle
Playa Olidissa on tarjolla leikkejä, kilpailuja, biljardia, pöytätennistä, minidisko ja erilaisia show-esityksiä. Hotellissa on myös kahvila, noutopöytäravintola ja ruokakauppa. Marraskuusta huhtikuuhun ovat sekä lastenallas että yksi aikuisten allas lämmitettyjä.

Ranta ja ostospaikat kävelyetäisyydellä
Playa Olidissa asut Playa de Fañaben keskustassa. Kymmenessä minuutissa kävelet alas rantaan, matkan varrella on useita kauppoja, baareja ja ravintoloita.

Varaa aamiainen tai All Inclusive
Lisämaksusta voit varata aamiaispöydän tai All Inclusiven noutopöytäaterioin. Alle 13-vuotiaat lapset saavat ateriat maksutta, kun ateriat varataan etukäteen. All Inclusiveen sisältyy myös uudenvuodenpäivällinen 31.12., alle 13-vuotiailta peritään pieni lisämaksu.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje