Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Playa Olid FFF

Modernit huoneistot hienossa Playa de Fañabessa

Lapsiystävällisessä Playa Olidissa saat paljon vastinetta rahoillesi! Hotellilla on kaksi uima-allasta, lastenallas ja kun varaat All Inclusiven, syövät alle 13-vuotiaat lapsesi maksutta. Lue lisää

Lapsiystävällisessä Playa Olidissa saat paljon vastinetta rahoillesi! Hotellilla on kaksi uima-allasta, lastenallas ja kun varaat All Inclusiven, syövät alle 13-vuotiaat lapsesi maksutta.

Playa Olidin modernit huoneistot sopivat niin pienille kuin suurillekin perheille.

Palveluita koko perheelle
Playa Olidissa on tarjolla leikkejä, kilpailuja, biljardia, pöytätennistä, minidisko ja erilaisia show-esityksiä. Hotellissa on myös kahvila, noutopöytäravintola ja ruokakauppa. Marraskuusta helmikuuhun ovat sekä lastenallas että yksi aikuisten allas lämmitettyjä.

Ranta ja ostospaikat kävelyetäisyydellä
Playa Olidissa asut Playa de Fañaben keskustassa. Kymmenessä minuutissa kävelet alas rantaan, matkan varrella on useita kauppoja, baareja ja ravintoloita.

Varaa aamiainen tai All Inclusive
Lisämaksusta voit varata aamiaispöydän tai All Inclusiven noutopöytäaterioin. Alle 13-vuotiaat lapset saavat ateriat maksutta, kun ateriat varataan etukäteen. All Inclusiveen sisältyy myös uudenvuodenpäivällinen 31.12., alle 13-vuotiailta peritään pieni lisämaksu.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit