Finnmatkojen Gran Hotel Bahía del Duque Resort FFFFF
De Luxe

Gran Hotel Bahía del Duque Resort FFFFF

Ylellinen, kaunis puutarha ja useita altaita

Hinta alk.
1 910 e
24.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Upea Gran Hotel Bahía del Duque Resort sijaitsee rinteessä, aivan meren yläpuolella Teneriffan rannikolla. Hotelli koostuu useasta siirtomaatyylisestä, vaaleasävyisestä rakennuksesta. Suureen trooppiseen puutarhaan mahtuu useita uima-altaita, joista kaksi on lämmitettyjä vuoden ympäri ja kaksi merivesialtaita. Näytä lisää
Hinta alk.
1 910 e
24.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Upea Gran Hotel Bahía del Duque Resort sijaitsee rinteessä, aivan meren yläpuolella Teneriffan rannikolla. Hotelli koostuu useasta siirtomaatyylisestä, vaaleasävyisestä rakennuksesta. Suureen trooppiseen puutarhaan mahtuu useita uima-altaita, joista kaksi on lämmitettyjä vuoden ympäri ja kaksi merivesialtaita.

Sekä altaiden äärellä että hiekkarannalla on aurinkotuolit, -varjot sekä anniskeluterassi.

Katsele Teneriffan tähtitaivasta
Hotellilla on oma tähtitieteellinen observatorio, jonka teleskooppikaukoputkella sinullakin on ainutlaatuinen tilaisuus katsella kuuta ja tähtiä Teneriffan taivaalla. Gran Hotel Bahía del Duque Resortin alueella on lisäksi useita ravintoloita ja baareja.

Spa ja hierontaa
Suosittelemme käyntiä hotellin spassa, jossa keskellä aurinkoista päivää, tai miksei vaikka vasta pimeän tulon jälkeen, voit nauttia kylmävesialtaista, saunasta ja hierovista suihkuista tähtitaivaan alla.

Varaa puolihoito ja hotellihuone merinäköalalla
Gran Hotel Bahía del Duque Resortista voit varata myös merinäköalallisen huoneen. Lisäpalveluna voit varata myös päivällispöydän sisältävän puolihoidon. Puolihoitoon kuuluu myös uudenvuodenpäivällinen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 50 m
Keskustaan 700 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On