De Luxe
Lomakohteen ylellisin

Gran Hotel Bahía del Duque Resort FFFFF

Spa sekä thalassoterapiaa ulkona

Rinteessä, aivan meren yläpuolella sijaitseva upea Gran Hotel Bahía del Duque Resort koostuu useasta siirtomaatyylisestä, lempeän värisestä rakennuksesta. Suureen trooppiseen puutarhaan mahtuu useita uima-altaita, altaista kaksi on lämmitettyjä vuoden ympäri ja kaksi merivesialtaita. Lue lisää

Rinteessä, aivan meren yläpuolella sijaitseva upea Gran Hotel Bahía del Duque Resort koostuu useasta siirtomaatyylisestä, lempeän värisestä rakennuksesta. Suureen trooppiseen puutarhaan mahtuu useita uima-altaita, altaista kaksi on lämmitettyjä vuoden ympäri ja kaksi merivesialtaita.

Sekä altaiden äärellä että hiekkarannalla on aurinkotuolit, -varjot sekä anniskeluterassi.

Katsele Teneriffan tähtitaivasta
Hotellilla on oma tähtitieteellinen observatorio, jonka teleskooppikaukoputkella sinullakin on ainutlaatuinen tilaisuus katsella kuuta ja tähtiä Teneriffan taivaalla. Gran Hotel Bahía del Duque Resortin alueella on lisäksi useita ravintoloita ja baareja.

Spa ja hierontaa
Suosittelemme käyntiä hotellin spassa, jossa aurinkoisena päivänä, tai miksei vaikka vasta pimeän tulon jälkeen, voit nauttia kylmävesialtaista, saunasta ja hierovista suihkuista tähtitaivaan alla.

Varaa puolihoito ja hotellihuone merinäköalalla
Gran Hotel Bahía del Duque Resortista voit varata myös merinäköalallisen huoneen. Lisämaksusta myös päivällispöydän sisältävä puolihoito. Puolihoito sisältää myös uudenvuodenpäivällisen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje
Rantaan 50 m
Keskustaan 700 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
8,7 / 10

Asiakasarvio

Huone 8,4
Hotellipalvelu 9,0
Ruoka 8,5
Päivitetty: 01.04.2014. Perustuu 25 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit