Finnmatkojen Teneriffa

Teneriffa

Loma Teneriffalla tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Jos haluat muutakin kuin rantaelämää, voit käydä ostoksilla ja iltaisin klubeilla, hemmotella itseäsi kylpylässä, käydä vesipuisto Siam Parkissa, lähteä upealle luontoretkelle ja herkutella tapaksilla ja paellalla. Valitse suosikkihotellimme: Blue Village, Blue Couples, Blue Star tai Sensatori, ja saat lomallesi juuri sopivan sisällön.

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Etelä-Teneriffan lentokentälle meno n. 6 t 45 min./paluu n. 6 t 20 min. Lennämme Teneriffalle myös Oulusta. Lentoajan näet varausvaiheessa.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Teneriffa

 • Los Gigantes

  Los Gigantes

  Los Gigantesista on tullut yksi Finnmatkojen suosikkikohteista Teneriffalla. Valikoimassamme on sekä perheille soveltuva Blue Star että Blue Couples erityisesti ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Playa de Fañabé

  Playa de Fañabé

  Yksi saaren tyylikkäimmistä lomakohteista. Täällä ovat monet etelärannikon hienoimmista hotelleista ja parhaimmista ravintoloista sekä kaksi rantaa. Valitse omasi kahdesta RIU-hotellista tai jokin edullisista Perhelöytö-hotelleistamme.

 • Playa Paraiso

  Playa Paraiso

  Täällä odottaa Teneriffan paras lomahotellimme – aivan rannalla sijaitseva Blue Village, jossa All Inclusive sisältyy hintaan. Hotellilla on kaksi suurta uima-allasta, lastenkerho, viihdeohjelmaa ja paljon muuta.

 • Puerto de la Cruz

  Puerto de la Cruz

  Viehättävä rantalomakohde ja pikkukaupunki Orotavan laakson vehreiden rinteiden alapuolella. Täällä voit uida tyylikkäissä merivesialtaissa, käydä ostoksilla ja nauttia Teneriffan kenties parhaasta ravintolatarjonnasta.