Teneriffa

Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Valikoimassamme on sekä perheille sopivia Blue Villageja, pareille suunnattuja Blue Coupleseja sekä ylellinen Sensatori.

Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Valikoimassamme on sekä perheille sopivia Blue Villageja, pareille suunnattuja Blue Coupleseja sekä ylellinen Sensatori. Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Etelä-Teneriffan Reina Sofia -lentokentälle meno n. 6 t 40 min./paluu n. 6 t 30 min. Helsingistä Pohjois-Teneriffan lentokentälle n. 6 t 30 min.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Teneriffa

 • Los Cristianos
  Los Cristianos
  Los Cristianos

  Los Cristianos

  Pikkukaupungin tuntu on tehnyt etelärannikon Los Cristianosista monien suosikin. Tämä lomakohteiden helmi sijaitsee lähellä Playa de las Americasin laajaa lomatarjontaa.

 • Playa de las Americas
  Playa de las Americas
  Playa de las Americas

  Playa de las Americas

  Etelärannikon matkakohteista suurin ja monipuolisin aurinkoisella etelä-Teneriffalla. Hotellivalikoimassamme on useita perheystävällisiä Blue Star -hotelleja sekä valittuja hotelleja mm. Pientä ja kodikasta -luokasta.

 • Playa Paraiso
  Playa Paraiso
  Playa Paraiso

  Playa Paraiso

  Täällä odottaa Teneriffan paras lomahotellimme – aivan rannalla sijaitseva Blue Village, jossa All Inclusive sisältyy hintaan. Hotellilla on kaksi suurta uima-allasta, lastenkerho, viihdeohjelmaa ja paljon muuta.

 • Alcala
  Alcala
  Alcala

  Alcala

  Täällä asut sekä ylellisesti että rauhallisesti Sensatori-hotelli Palacio de Isorassa, yhdessä saaren parhaista hotelleista, jossa on viisi allasta ja ylellinen spa.

 • Los Gigantes
  Los Gigantes
  Los Gigantes

  Los Gigantes

  Los Gigantes on keskisuuri lomakohde, jossa on useita rantoja sekä runsaasti ostospaikkoja ja ravintoloita. Kuitenkin lomakohde on onnistunut säilyttämään viihtyisän pienimuotoisuutensa ja siitä onkin tullut lomaltaan erityistä mukavuutta hakevien suosikkikohde. Valikoimassamme on Blue Star aktiviteetteineen sekä Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruz

  Puerto de la Cruz

  Kun haluat yhdistää aurinko- ja rantaelämän viehättävään pikkukaupungin elämään, on Puerto de la Cruz siihen oikea valinta. Leppoisa tunnelma yhdessä huolella poimittujen hotelliemme kanssa tekee Puerto de la Cruzista yhden parhaista lomakohteistamme pareille. Valikoitujen hotelliemme joukossa on myös vaihtoehtoja Rauhallinen keidas- ja Parhaalla paikalla -luokista.

 • Playa de Fañabé
  Playa de Fañabé
  Playa de Fañabé

  Playa de Fañabé

  Yksi saaren tyylikkäimmistä lomakohteista. Täällä ovat monet etelärannikon hienoimmista hotelleista ja parhaimmista ravintoloista sekä kaksi rantaa. Valitse joku viiden tähden hotelleistamme tai hintansa arvoinen Perhelöytö.

 • Garachico
  Garachico
  Garachico

  Garachico

  Aito kanarialainen pikkukaupunki, jossa on viehättävä tunnelma ja historiallisia rakennuksia. Täällä voit uida merivesialtaissa ja asua uniikissa hotellissa 1700-luvun palatsissa.

 • San Miguel de Abona
  San Miguel de Abona
  San Miguel de Abona

  San Miguel de Abona

  San Miguel de Abona sijaitsee Teneriffan eteläisimmässä osassa. Täällä lomailet All Inclusive -hotellissa lähellä kahta golfkenttää ja merta.

Sivun alkuun