Teneriffa

Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Valikoimassamme on sekä perheille sopivia Blue Villageja, pareille suunnattuja Blue Coupleseja sekä ylellinen Sensatori.

Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Valikoimassamme on sekä perheille sopivia Blue Villageja, pareille suunnattuja Blue Coupleseja sekä ylellinen Sensatori. Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Etelä-Teneriffan Reina Sofia -lentokentälle meno n. 6 t 40 min./paluu n. 6 t 30 min. Helsingistä Pohjois-Teneriffan lentokentälle n. 6 t 30 min.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Teneriffa

 • Los Cristianos
  Los Cristianos
  Los Cristianos

  Los Cristianos

  Teneriffan etelärannikolla sijaitseva Los Cristianos rakennettiin torin, kirkon ja kalasataman ympärille jo kauan ennen saaren massamatkailun syntymistä. Vaikka alue tänä päivänä onkin kasvanut yhteen Playa de las Américasin kanssa, on kaupungin charmi edelleen tallella. Valikoimassamme on sekä Perhelöytö- että Parhaalla paikalla -luokan hotelleja.

 • Playa de las Americas
  Playa de las Americas
  Playa de las Americas

  Playa de las Americas

  Etelärannikon matkakohteista suurin ja monipuolisin aurinkoisella etelä-Teneriffalla. Hotellivalikoimassamme on useita perheystävällisiä Blue Star -hotelleja sekä valittuja hotelleja mm. Pientä ja kodikasta -luokasta.

 • Playa Paraiso
  Playa Paraiso
  Playa Paraiso

  Playa Paraiso

  Rauhallisesta Playa Paraisosta löydät Finnmatkojen Teneriffan parhaan lomahotellin. Täällä sijaitsee nimittäin Blue Village Riu Buena Vista, kallioilla aivan meren äärellä. Hotellissa on suuret altaat, Bamseklubi, The Hangout nuorille, urheiluaktiviteetteja, viihdeohjelmaa iltaisin, hintaan sisältyvä All Inclusive ja paljon muuta. Playa Paraisosta löydät myös viiden tähden hotellimme Roca Nivarian.

 • Alcala
  Alcala
  Alcala

  Alcala

  Täällä asut sekä ylellisesti että rauhallisesti Sensatori-hotelli Palacio de Isorassa, yhdessä saaren parhaista hotelleista, jossa on viisi allasta ja ylellinen spa.

 • Los Gigantes
  Los Gigantes
  Los Gigantes

  Los Gigantes

  Los Gigantesista on tullut yksi Finnmatkojen suosikkikohteista Teneriffalla. Valikoimassamme on sekä perheille soveltuva Blue Star että Blue Couples erityisesti pariskunnille

 • Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruz

  Puerto de la Cruz

  Kun haluat yhdistää aurinko- ja rantaelämän viehättävään pikkukaupungin elämään, on Puerto de la Cruz siihen oikea valinta. Leppoisa tunnelma yhdessä huolella poimittujen hotelliemme kanssa tekee Puerto de la Cruzista yhden parhaista lomakohteistamme pareille. Valikoitujen hotelliemme joukossa on myös vaihtoehtoja Rauhallinen keidas- ja Parhaalla paikalla -luokista.

 • Playa de Fañabé
  Playa de Fañabé
  Playa de Fañabé

  Playa de Fañabé

  Eteläisen rannikon aurinkoisista lomakohteista Playa de Fañabe on uusin, parhaiten suunniteltu ja tyyliltään ja palveluiltaan hienostunut. Täältä löydät trendikkäitä designliikkeitä, saaren parhaita ravintoloita ja elegantteja hotelleja. Hotellivalikoimassamme on kaksi edullista Perhelöytöä, sekä hotelleja De Luxe- ja Parhaalla paikalla-luokista. Ja kaikkea näiden väliltä.

 • Garachico
  Garachico
  Garachico

  Garachico

  Aito kanarialainen pikkukaupunki, jossa on viehättävä tunnelma ja historiallisia rakennuksia. Täällä voit uida merivesialtaissa ja asua uniikissa hotellissa 1700-luvun palatsissa.

 • San Miguel de Abona
  San Miguel de Abona
  San Miguel de Abona

  San Miguel de Abona

  San Miguel de Abona sijaitsee Teneriffan eteläisimmässä osassa. Täällä lomailet All Inclusive -hotellissa lähellä kahta golfkenttää ja merta.

Sivun alkuun