Finnmatkojen Tamaimo Tropical FFF
Perhelöytö

Tamaimo Tropical FFF

Perhehotelli rauhallisella alueella

Tamaimo Tropical on suuri huoneistohotelli, joka vaatimattomasta tasostaan huolimatta antaa runsaasti vastinetta rahoillesi. Huoneistoissa on tilaa jopa kuudelle hengelle, ja tarjolla on paljon toimintaa perheille. Näytä lisää

Tamaimo Tropical on suuri huoneistohotelli, joka vaatimattomasta tasostaan huolimatta antaa runsaasti vastinetta rahoillesi. Huoneistoissa on tilaa jopa kuudelle hengelle, ja tarjolla on paljon toimintaa perheille.

Päivisin täällä on mahdollista pelata mm. tennistä, vesipalloa tai pöytätennistä. Lisäksi hotellilla järjestetään iltaisin erilaisia show-esityksiä ja tarjolla on myös elävää musiikkia.

Jacuzzi, lastenallas ja aurinkoterassi
Musiikin kuuntelua altaalla vai rauhallisempaa auringonpalvontaa? Valitse vapaasti. Tamaimo Tropicalissa on nimittäin kaksi allasaluetta, joista valita. Yksi uima-altaista on lämmitetty osan aikaa, lisäksi täällä on jacuzzi, erillinen lastenallas, aurinkoterasseja ja allasbaari.

All Inclusive lisämaksusta

Lisämaksusta voit varata aamiaisen tai All Inclusiven, joka sisältää kaikki ateriat ruokajuomineen sekä paikalliset juomat. Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät All Inclusiven hintaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 1,1 km
Ostokset 200 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On