Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Tamaimo Tropical FFF

Perhehotelli rauhallisella alueella

Hinta alk.
375 e625 e
28.10.2014 Lähtöpaikka Tampere 8 päivää
Tamaimo Tropical on suuri huoneistohotelli, joka vaatimattomasta tasostaan huolimatta antaa runsaasti vastinetta rahoillesi. Huoneistoissa on tilaa jopa kuudelle hengelle, ja tarjolla on paljon toimintaa perheille. Lue lisää
Hinta alk.
375 e625 e
28.10.2014 Lähtöpaikka Tampere 8 päivää

Tamaimo Tropical on suuri huoneistohotelli, joka vaatimattomasta tasostaan huolimatta antaa runsaasti vastinetta rahoillesi. Huoneistoissa on tilaa jopa kuudelle hengelle, ja tarjolla on paljon toimintaa perheille.

Päivisin täällä on mahdollista pelata mm. tennistä, vesipalloa tai pöytätennistä. Lisäksi hotellilla järjestetään iltaisin erilaisia show-esityksiä ja tarjolla on myös elävää musiikkia.

Jacuzzi, lastenallas ja aurinkoterassi
Musiikin kuuntelua altaalla vai rauhallisempaa auringonpalvontaa? Valitse vapaasti. Tamaimo Tropicalissa on nimittäin kaksi allasaluetta, joista valita. Yksi uima-altaista on lämmitetty osan aikaa, lisäksi täällä on jacuzzi, erillinen lastenallas, aurinkoterasseja ja allasbaari.

All Inclusive lisämaksusta

Lisämaksusta voit varata aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven, joka sisältää kaikki ateriat ruokajuomineen sekä paikalliset juomat. Joulupäivällinen ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät puolihoidon ja All Inclusiven hintaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit