Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Diamond FFF+
Rauhallinen keidas
Hillittyä tunnelmaa

Diamond FFF+

Huoneistoja Los Gigantesin huipulla

Hinta alk.
595 e 620 e
14.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Diamond on pieni huoneistohotelli, joka sijaitsee korkealla Los Gigantesin yläpuolella. Hotelli on mainio valinta ystäville, pariskunnille ja perheille, jotka haluavat viettää leppoisaa lomaa rauhallisessa ympäristössä. Kolmioissa on tilaa jopa kuudelle. Näytä lisää
Hinta alk.
595 e 620 e
14.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Diamond on pieni huoneistohotelli, joka sijaitsee korkealla Los Gigantesin yläpuolella. Hotelli on mainio valinta ystäville, pariskunnille ja perheille, jotka haluavat viettää leppoisaa lomaa rauhallisessa ympäristössä. Kolmioissa on tilaa jopa kuudelle.

Hotellilta avautuu näköala kaupungin kattojen yli satamaan ja Atlantille. Kävelymatka keskustaan ja rannalle sujuu nopeasti, mutta paluumatkaa varten tulee kuitenkin varata enemmän aikaa jyrkästä ylämäestä johtuen.

Rauhallinen allasalue
Diamond koostuu kahdesta rakennuksesta, joiden välissä on vastaanotto, uima-allas ja snackbaari. Lapsille on oma erillinen uima-allas.

Diamondin huoneistot ovat hyvin varustettuja ja niiden parvekkeet ja maaterassit avautuvat länteen, auringonlaskun suuntaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje