Finnmatkojen Costa Los Gigantes Resort FFFF+

Costa Los Gigantes Resort FFFF+

Paljon aktiviteetteja, kuntoilua ja All Inclusive

Hotellin runsas aktiviteettitarjonta, kaksi allasaluetta, high ropes -rata sekä spa-osasto tekevät Blue Star Costa Los Gigantes Resortista täydellisen valinnan kaiken ikäisille. Lisäksi All Inclusive sisältyy täällä matkan hintaan. Hotelli on arvostettu korkealle asiakkailta saamissamme palautteissa. Näytä lisää

Hotellin runsas aktiviteettitarjonta, kaksi allasaluetta, high ropes -rata sekä spa-osasto tekevät Blue Star Costa Los Gigantes Resortista täydellisen valinnan kaiken ikäisille. Lisäksi All Inclusive sisältyy täällä matkan hintaan. Hotelli on arvostettu korkealle asiakkailta saamissamme palautteissa.

Tilavat huoneet ja sviitit sijaitsevat useassa eri rakennuksessa ylhäällä Los Gigantesin lomakohteen yläpuolella. Hotellin terassilta avautuu näköala Atlantille, joten pääset nauttimaan myös auringonlaskuista La Gomeran naapurisaaren ylle.

Costa Los Gigantes Resortissa pidetään hauskaa!
Tässä muutamia esimerkkejä mahdollisuuksista:

  • High Ropes -kiipeilyrata
  • Lastenallas, leikkipaikka, minidisko ja pallomeri
  • Pelihalli, jossa mm. biljardia, ilmakiekkoa ja keilausta
  • Jalkapalloa, koripalloa, minigolfia, pöytätennistä ja tennistä
  • Teemapäiviä ravintoloissa, useita baareja
  • Hotellin järjestämää viihdeohjelmaa
  • Elokuvateatteri

Kaksi tilavaa allasaluetta
Toisella altaalla vallitsee rauhallinen tunnelma kun taas toisella on tarjolla hotellin järjestämää toimintaa sekä erilaisia allaspelejä ja -kilpailuja, täällä on myös lasten vesiliukumäki. Costa Gigantes Resortissa on kaikkiaan kuusi allasta, joista yksi on lämmitetty marraskuulta maaliskuulle.

Spa ja kuntosali 
Hierontaa, kasvohoitoja ja hyvää tekeviä kylpyjä jacuzzin poreissa. Spa-osastolla on lisäksi sauna ja sisäuima-allas (merivesi) thermal-kylpyihin ja vesihierontaan. Spa-osasto (jossa myös kuntosali sijaitsee) on käytettävissä lisämaksusta, spa-osastolle on 18 vuoden ikäraja.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa tai sviitissä, All Inclusive. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje