Finnmatkojen Sensatori Palacio de Isora FFFFF+

Sensatori Palacio de Isora FFFFF+

Suo itsellesi todellinen luksusloma

Hinta alk.
1 195 e 1 255 e
06.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Alcalassa sijaitseva Sensatori Palacio de Isora on yksi Teneriffan ylellisimmistä hotelleista. Hotellilla on gourmet-ravintoloita, lämmitettyjä uima-altaita, spa sekä laaja aktiviteettitarjonta. Uima-altaat ja ravintolat on jaettu eri alueisiin perheille sekä aikuisille ja pareille. Näytä lisää
Hinta alk.
1 195 e 1 255 e
06.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Alcalassa sijaitseva Sensatori Palacio de Isora on yksi Teneriffan ylellisimmistä hotelleista. Hotellilla on gourmet-ravintoloita, lämmitettyjä uima-altaita, spa sekä laaja aktiviteettitarjonta. Uima-altaat ja ravintolat on jaettu eri alueisiin perheille sekä aikuisille ja pareille.

Perheille on kaksi uima-allasta, joista toisessa on merirosvolaiva ja vesiliukumäkiä. Lisäksi vain aikuisille on kaksi allasta, joista toinen on ainoastaan Red Level -asiakkaiden käytössä. Peräti 260 m pitkä merivesiallas altaaseen sijoitettuine aurinkotuoleineen ja hierovine suihkuineen on tarkoitettu kaikille. Suurinta allasta lukuun ottamatta kaikki altaat ovat lämmitettyjä.

Oma uimaranta
Hotellin edustalla on pieni aurinkotuolein ja -varjoin kalustettu laavaranta. Parempi hiekkaranta on noin viiden kilomterin päässä hotellilta.  

Yhi Spa ja aktiviteetteja
Kasvohoidot, hieronta, jalkakylpy ja aromaterapia ovat muutamia esimerkkejä tarjottavista hoidoista. Täällä on lisäksi sisäuima-allas, jacuzzi, höyrysauna, kuntosali sekä mahdollisuus spinningiin ja joogaan. Muita aktiviteetteja ovat mm. jalkapallo, jousiammunta ja viininmaistelu.

Iltaisin hotellin esiintyjät viihdyttävät asiakkaita erilaisilla show- ja musiikkiesityksillä sekä pianomusiikilla. 

Red Level – aikuisille
VIP-kohtelua saat varaamalla Red Level -palvelun. Tällöin asut Palacio de Isoran erillisessä hotelliosassa, jossa on mm. vastaanotto, lounge, aamiaispalvelu ja allasalue vain Red Level -asiakkaiden käyttöön.

Täysihoito plus sisältyy hintaan
Perushintaan sisältyy täysihoito plus; aamiainen, lounas, päivällinen ja ruokajuomat sisältyvät hintaan neljässä ravintolassa (hotelilla on yhteensä kuusi ravintolaa). Yksi ravintoloista on vain aikuisille. Hotellilla on lisäksi kuusi baaria, viinikellari ja snackbaari. Jos varaat All Inclusiven lisäpalveluna, sisältyy hintaan lisäksi baaritarjoilu klo 23 saakka. Snacksit ja välipalat eivät sisälly All Inclusiveen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, kattavampi täysihoito (täysihoito plus). Joulupäivällinen 25.12. sekä uudenvuodenpäivällinen.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 100-300 m
Keskustaan 300 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On