Teneriffa

Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Valikoimassamme on sekä perheille sopivia Blue Villageja, pareille suunnattuja Blue Coupleseja sekä ylellinen Sensatori.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Teneriffan Reina Sofia -lentokentälle meno n. 6 t 40 min./paluu n. 6 t 30 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen Playa Paraison hotelliin kestää n. 30 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen Playa Paraison hotelliin kestää n. 30 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa etukäteen lisämaksusta. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Teneriffa

 • Playa Paraiso
  Playa Paraiso
  Playa Paraiso

  Playa Paraiso

  Täällä odottaa Teneriffan paras lomahotellimme – aivan rannalla sijaitseva Blue Village, jossa All Inclusive sisältyy hintaan. Hotellilla on kaksi suurta uima-allasta, lastenkerho, viihdeohjelmaa ja paljon muuta.

 • Playa de las Americas
  Playa de las Americas
  Playa de las Americas

  Playa de las Americas

  Etelärannikon matkakohteista suurin ja monipuolisin aurinkoisella etelä-Teneriffalla. Hotellivalikoimassamme on useita perheystävällisiä Blue Star -hotelleja sekä valittuja hotelleja mm. Pientä ja kodikasta -luokasta.

 • Los Gigantes
  Los Gigantes
  Los Gigantes

  Los Gigantes

  Los Gigantesista on tullut yksi Finnmatkojen suosikkikohteista Teneriffalla. Valikoimassamme on sekä perheille soveltuva Blue Star että Blue Couples erityisesti pariskunnille

 • Los Cristianos
  Los Cristianos
  Los Cristianos

  Los Cristianos

  Pikkukaupungin tuntu on tehnyt etelärannikon Los Cristianosista monien suosikin. Tämä lomakohteiden helmi sijaitsee lähellä Playa de las Americasin laajaa lomatarjontaa.

 • Alcala
  Alcala
  Alcala

  Alcala

  Täällä asut sekä ylellisesti että rauhallisesti Sensatori-hotelli Palacio de Isorassa, yhdessä saaren parhaista hotelleista, jossa on viisi allasta ja ylellinen spa.

 • Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruz

  Puerto de la Cruz

  Viehättävä rantalomakohde ja pikkukaupunki Orotavan laakson vehreiden rinteiden alapuolella. Täällä voit uida tyylikkäissä merivesialtaissa, käydä ostoksilla ja nauttia Teneriffan kenties parhaasta ravintolatarjonnasta.

 • Garachico
  Garachico
  Garachico

  Garachico

  Aito kanarialainen pikkukaupunki, jossa on viehättävä tunnelma ja historiallisia rakennuksia. Täällä voit uida merivesialtaissa ja asua uniikissa hotellissa 1700-luvun palatsissa.

 • Playa de Fañabé
  Playa de Fañabé
  Playa de Fañabé

  Playa de Fañabé

  Yksi saaren tyylikkäimmistä lomakohteista. Täällä ovat monet etelärannikon hienoimmista hotelleista ja parhaimmista ravintoloista sekä kaksi rantaa. Valitse joku viiden tähden hotelleistamme tai hintansa arvoinen Perhelöytö.

 • San Miguel de Abona
  San Miguel de Abona
  San Miguel de Abona

  San Miguel de Abona

  San Miguel de Abona sijaitsee Teneriffan eteläisimmässä osassa. Täällä lomailet All Inclusive -hotellissa lähellä kahta golfkenttää ja merta.