BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Tamariscos FFFF

Isoille perheille, Cala'n Boschin rannalla

Vieraanvaraisessa perhehotelli Blue Star Tamariscosissa asut lähellä sekä satamaa että lapsiystävällistä Cala'n Boschin hiekkarantaa. Hotelli sijaitsee niemellä, josta on lyömättömät näkymät merelle. Varattavanasi on erikokoisia huoneistoja – suurimmissa on tilaa jopa 8 hengelle! Lue lisää

Vieraanvaraisessa perhehotelli Blue Star Tamariscosissa asut lähellä sekä satamaa että lapsiystävällistä Cala'n Boschin hiekkarantaa. Hotelli sijaitsee niemellä, josta on lyömättömät näkymät merelle. Varattavanasi on erikokoisia huoneistoja – suurimmissa on tilaa jopa 8 hengelle!

Blue Star Tamariscosissa tarjoaa hyvät edellytykset viettää onnistunut loma yhdessä perheen kanssa. Oma henkilökuntamme järjestää ohjelmaa perheille, lapsille on oma jännä leikkitila ja kuten kaikissa Blue Star -hotelleissamme, Bamse on paikalla jakamassa lapsille ystävällisiä halauksiaan.

Play Hotel, aamiaisjuhlat ja minidisko
Tule lasten kanssa tutustumaan upeaan Play Hotel -leikkitilaamme, joka on avoinna päivittäin, ja usein paikalla on myös omaa henkilökuntaamme. Perheille suunnattuja aktiviteetteja järjestetään monta kertaa viikossa, tällöin myös isommat lapset ja aikuiset ovat tervetulleita. Lapset voivat osallistua myös Bamse-jumppaan, aamiaisjuhliin ja minidiskoon.

Uima-allas, rantoja ja pieniä poukamia
Blue Star Tamariscosista pääset kävellen sekä Cala'n Boschin hiekkarannalle että Son Xoriguerin rannan pikku poukamiin. Hotellin kahdella allasalueella on molemmilla lastenaltaat. Molemmat alueet sijaitsevat meren puolella, toinen on pienempi ja rauhallisempi ja siellä on vähemmän aurinkotuoleja.

Mukavuudet kuin kotona
Tamariscosissa on ajateltu asumisen mukavuutta erityisen huolella, voit esimerkiksi käyttää hotellin pesutupaa pientä maksua vastaan. Jos kokkailu lomalla kiinnostaa, on Tamariscosin tilavissa huoneistoissa keittosyvennykset.

Mikäli kuitenkin haluat lomaa myös ruoanlaitosta, voit varata lisämaksusta joko puolihoidon (aamiainen sekä noutopöytälounas tai -päivällinen) tai All Inclusiven.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit